Jatkuvasti harjoitellen

Ystäväni Janne toimii tällä hetkellä kampaajana Helsingissä. Sitä ennen hän työskenteli pitkään Lontoossa. Hiusten muotoilu on hänelle intohimo, josta hän haluaa oppia jatkuvasti lisää. Janne kertoi osallistuneensa viime syksynä Vidal Sassoonin kaksi kuukautta kestävään koulutukseen, jossa hiottiin hiustenleikkuutaitoja. Hänen mielestään vain jatkuva harjoittelu ja tekemisen toisto saa aikaan pysyviä muutoksia.

Buddhalaisten luostarien munkit ja nunnat käyttävät koko elämänsä mielenrauhan saavuttamiseen ja ylläpitämiseen. Tämä tapahtuu mm. jatkuvalla opiskelulla ja meditaatioiden harjoittamisella.

NLP tulee osaksi elämää vain jatkuvasti harjoittelemalla, sillä maailma muuttuu koko ajan emmekä koskaan ole valmiita. Mitä syvemmälle tiedostamattomaan mieleen pääsemme NLP-harjoitusten avulla, sitä enemmän tulee oivalluksia – ja sen pysyvämpiä ovat muutokset itsessä.

On olennaista, että mitään ei tehdä pakottamalla. Kun toimintaa ohjaa intohimo tekemistä kohtaan, kaikki on mahdollista. Niin Jannella, buddhalaisilla kuin NLP:tä harjoittavilla.