Kevät ja intuitiosta kupliva kasvu

Kevään edetessä ja valon määrän lisääntyessä odotan jonkinlaista uutta ja uudistumista. Tunnekokemus on tuttu, sillä näin tapahtuu aina keväisin. Huomaan, että tämä on uskomus, jonka tässä tapauksessa haluan pitää. Saan siitä uutta energiaa, joka suorastaan kuplii vatsanpohjassa.

Olenkin viime päivät etsiskellyt netistä, mihin lähtisin seuraavaksi oppimaan uutta. Eteeni on tullut useita vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi matkustaminen äiti Ammanin ashramiin Intiaan, vapaaehtoistyö buddhalaisessa luostarissa Ranskassa tai NLP Trainer –koulutus Kreikassa. 

Kaikkien edellämainittujen kohteiden kohdalla jokin sisimmässäni on sanonut, että aika ei ole niille nyt oikea. Ihmettelen myös, miksi olen valinnut vaihtoehtoja, joissa pitää matkustaa ulkomaille oppiakseen uutta. Eikö Suomessa sitten voi oppia uutta? 

Päätinkin ottaa käteeni Intuitio-kortit (Frange-Nevalainen) ja etsiä vastausta sieltä. Nostin kortin, jossa lukee seuraavaa: “Kuuntele intuitiotasi. Läsnäolo ja leikkimielisyys tekevät sinusta avoimen ohjaukselle, ja kun toimit intuitiotasi kuunnellen, kokemus lisää luottamustasi. Intuitio ohjaa kohti kasvukohtiasi. Sydämesi ohjaa oikeaan. Elä intuitiolla, iloitse sen ihmeestä”. 

Ihan mahtava vastaus! Nyt siis vain odotan, että intuitio ohjaa minut oikeaan. Joko lähden jonnekin tai sitten en. Joka tapauksessa tiedän, että olen matkalla kohti kasvukohtaani tai ehkä olen jo siellä.