Risteys on valinta

Arjen oravanpyörä. Sinulla on kiire työssä, perhe tai joku muu asia saattaa vaatia kaiken vapaa-ajan ja stressi painaa. Välillä suurin motiivisi lähteä töihin on muutaman viikon päässä odottava loma. Ja loman jälkeen kaikki taas jatkuu samanlaisena…

Pysähtyneisyys. Päivät toistuvat samanlaisina, etkä oikein saa mitään aikaiseksi. Huolet täyttävät ajatuksesi etkä tiedä, mihin suuntaan lähteä ja mitä tehdä.

Niin, tätäkö tämä elämä on?

Oravanpyörässä elämä suurinpiirtein meni, kun 40-vuotiaana olin töissä unelmatyöpaikassani Hewlett-Packardilla. Menestyin työssäni, sain arvostusta ja jatkuvasti uusia, entistä houkuttelevampia haasteita. Ja kuitenkin voin huonosti.

Valintojani ohjasi sosiaalinen paine ja se mitä muut ajattelevat minusta. Kun etäisyys omaan itseeni kasvoi, kasvoi samalla välimatka muihin, mukaan lukien perheeseen ja ystäviin. Siitä seurasi ahdistavaa yksinäisyyttä, vaikka en ollut yksin.

Ryhdyttyäni yrittäjäksi heti ensimmäisessä projektissani sattuma tai jokin suurempi johdatus toi elämääni NLP:n ja tuolloin tiesin, että minun oli ilmoittauduttava NLP Practitioner -kurssille.

Aloin pikku hiljaa ymmärtää, että terve itsetuntemus on hyvän elämän perusta. Se tuo selkeyttä, kirkastaa suunnan, auttaa pitämään omat rajat kunnossa ja tekemään omiin arvoihin perustuvia valintoja. Aloin ensimmäistä kertaa ymmärtää, että voin oikeasti itse vaikuttaa ajatteluuni ja mielentilaani.

Muistelepa hetki jotain tapahtumaa kymmenen vuoden takaa. Saattaa tuntua siltä, kuin siitä olisi kulunut vain muutama päivä tai kuukausi. Kun katsoo taaksepäin, aika kuluu käsittämättömän nopeasti. Ihan yhtä nopeasti se kuluu myös eteenpäin.

Miltä haluaisit elämäsi näyttävän, kuulostavan ja tuntuvan kymmenen vuoden kuluttua? Jos olet tyytyväinen, jatka samaan malliin. Olet oikealla tiellä.

Mikäli haluat muutosta elämääsi, on yksi vaihtoehto osallistua NLP-kurssille.

Newayn NLP Practitioner -koulutus on 16 päivää kestävä matka oman itsensä tuntemiseen.

NLP tarjoaa lukemattoman määrän erilaisia elämään selkeyttä tuovia tekniikoita ja harjoituksia, jotka auttavat kirkastamaan minäkuvaa, poistamaan rajoittavia uskomuksia ja asettamaan toteutumaan lähteviä tavoitteita.

Koulutus on prosessi, joka pitkäkestoisuudellaan takaa pysyvän ja positiivisen muutoksen ajattelussa. Muutos lähtee aina sisältä. Se lähtee jostain tarpeesta ja itseä motivoivasta oivalluksesta.

Kuvittele, että seisot nyt risteyksessä. Vasemmalle jatkuu tämä sama tie, jota kuljet nyt. Tiedät, mitä on odotettavissa. Oikealla on tie, joka johtaa uusiin mahdollisuuksiin ja sellaiseen elämään, jota haluaa elää. Kumpaa tietä haluat kulkea eteenpäin?

Seuraavat NLP Practitioner -koulutukseni Helsingissä alkavat

20.9.2019 NLP Practitioner viikonloppuisin, Helsingin Punavuori, vastuullinen järjestäjä NEWAY
Klikkaa tästä ja tule mukaan!

3.10.2019 NLP Practitioner arkisin, Helsingin Töölö, vastuullinen järjestäjä Helsingin aikuisopisto
Ilmoittaudu tästä!

Kuinka rahoittaa NEWAYn NLP-kurssille osallistuminen? 
Lataa opas täältä.