Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt yksityisyyden suojamme ja evästeiden käytön. ×

Aina keskeneräisenä ja kuitenkin täydellisenä

Posted by admin at 16.00 aika 13.7.2017

Jaa:


Anu Vihonen, NLP Trainer & Coach


Aina keskeneräisenä ja kuitenkin täydellisenä

Olemme asuneet Nummelan Lankilassa nyt 29 vuotta. Pidän kodistamme ja tästä paikasta. Kuitenkin jollain lailla minusta on aina tuntunut, näyttänyt ja kuulostanut siltä, että asumme täällä vain väliaikaisesti ja ehkä siitä syystä kotimme ei vielä koskaan ole ollut valmis. Huonejärjestykset muuttuvat koko ajan, tällä hetkellä meillä ei ole sohvaa - kierrätyskeskuksesta vähän aikaa sitten ostettu 70-luvun ihanuus olikin homeessa - ja kaikki tuolimme ovat erilaisia. Kylpyhuoneesta onkin vuosien saatossa tullut muodikkaan retro kylpyammeineen. Kovin vuosikymmenten takaa on myös keittiömme.

Me ihmisetkään emme ole koskaan valmiita, vaan kehitymme jatkuvasti, olosuhteiden mukaan.

Viimeisimmän huonekalujärjestelyn tuloksena meillä ei ole lamppua ruokapöydän päällä, vaan sen sijaan ikkunassa on roikkalamppu. Katsellessani tänään tuota lamppua mieleeni kolahti ajatus keskeneräisyydestä. Ehkä kaiken kuuluukin olla näin.

Me ihmisetkään emme ole koskaan valmiita, vaan kehitymme jatkuvasti, olosuhteiden mukaan. Huomasin, että mieheni Pertti ja minä olemme aina eläneet jatkuvan muutoksen keskellä. Paitsi kotimme, myös työmme sisältö on jollain lailla muuttunut koko ajan. Muutokseen kuuluu myös kyky sietää epävarmuutta ja näitä aikoja meillä on ollutkin säännöllisesti. Mitä tahansa voi tapahtua milloin tahansa. Ja mikä parasta, aivan kaikilla meille tapahtuvilla asioilla on merkitys - ja usein huomaamme tuon merkityksen vasta myöhemmin.

Elämä on aika ihanaa. Varsinkin keskeneräisenä.


Seuraavat NEWAYn  NLP-koulutukset:

NLP Practitioner 12.10.2018 – 7.4.2019 
NLP Master Practitioner 20.9.2019 – 8.3.2020
NLP Pre-Trainer 23.2. – 5.5.2019 
NLP Trainer 16.3.2019 – 12.1.2020
Valmentajan toolkit 8. - 9.12.2018
NLP-harkat
• Aikamatka itseen 24.11.
• Sankarin matka 25.11.

NLP-koulu -verkkovalmennus