Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt yksityisyyden suojamme ja evästeiden käytön. ×

Hiihtolatu, lasermiekka ja kehon tieto

Posted by admin at 10.00 aika 9.5.2018

Jaa:


Anu Vihonen, NLP Trainer & Coach, Social Panorama Consultant
Ikuinen NLP-opiskelija ja Ihmettelijä


Wabi

Tiesin jo etukäteen, että eilisestä tiistaista tulee huippupäivä - ja niinhän siitä tulikin. Päivällä Yritystä stadiin –tapahtuma ja sen jatkeeksi NLP-ilta Rikhardinkadun kirjastossa. Olipa huikeaa, sillä koko päivän ajan sain kuulla ja kokea upeita luennoitsijoita ja samalla kohtasin merkityksellisiä ihmisiä.

Yritystä stadiin -tapahtumassa oli ensin puhujana intuitiosta väitellyt tohtori, ihana Asta Raami.  Intuitio suodattaa päämme sisässä olevaa jättimäistä tietovirtaa ja tietoinen päättely lepää intuition varassa. Kaikki viisaus on intuitiossa. Se on ylivertainen erityisesti silloin, kun meidän on nopeasti tehtävä päätös ja tietoa on joko liian vähän tai liian paljon.

Metaforana Asta pyysi meitä kuvittelemaan, että on talvi ja olemme vuorella. Kun laskemme suksilla alas lumista rinnettä, siitä tulee latu. Jos aina laskemme samaa latua pitkin, ladusta tulee yhä tasaisempi ja syvempi – ja voi olla, että meiltä jää huomaamatta  moni tärkeä asia.

Seuraava puhuja Yritystä stadiin –tapahtumassa oli Arman Alizad. Hän valmistui aikoinaan vaatturimestariksi ja sen jälkeen lähti intuitioonsa luottaen juontajaksi MoonTV:hen. Arman kertoi, kuinka häntä aina ovat kiinnostaneet mm. kamppailulajit, lasermiekat, velhoksi ryhtyminen ja avaruuden tutkiminen. Hän painotti sitä, että on hyvä koko ajan pitää yllä lapsenomaista ajattelua, jossa kaikki on mahdollista. Armanin tarinaa kuunnellessa vahvistui usko siihen, että riittävän vahvoilla unelmilla on taipumus toteutua.

Illan päätteeksi oli NLP-yhdistyksen ilta Rikhardinkadun kirjastossa. Illan veti Veli-Matti Toivonen, jolle olen kiitollinen niin monista NLP-opeistani. Eilen tutkimme mm. asioiden käsittelyä kehon kautta ja oleellisin NLP-kysymys illan aikana oli “Missä se sinussa on?”.

Kun Veli-Matilta kysyttiin “Mitä NLP on?”, hän vastasi “Mene kurssille katsomaan”.


Seuraavat NEWAYn  NLP-koulutukset:

NLP Practitioner 12.10.2018 – 7.4.2019 
NLP Master Practitioner 20.9.2019 – 8.3.2020
NLP Pre-Trainer 23.2. – 5.5.2019 
NLP Trainer 16.3.2019 – 12.1.2020
Valmentajan toolkit 8. - 9.12.2018
NLP-harkat
• Aikamatka itseen 24.11.
• Sankarin matka 25.11.

NLP-koulu -verkkovalmennus