Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt yksityisyyden suojamme ja evästeiden käytön. ×

Minä ja Minäkuva Mannerheimintiellä

Posted by admin at 22.00 aika 18.10.2017

Jaa:


Anu Vihonen, NLP Trainer & Coach


Minä ja minäkuva

Vietin viime maanantaina vapaapäivää ja lähdin heti aamusta bussilla Helsinkiin. Päivällä kävin kahvilla, ostoksilla ja tapaamassa yhteistyökumppaniani. Illansuussa siirryin viimeiseen tapaamiseen eli kohtaamaan HP-aikaisia työkavereitani. Kävellessäni pitkin Mannerheimintietä päätin tehdä itselläni ihmiskokeen ja leikitellä minäkuvallani. Olimme nimittäin juuri viikonloppuna NLP Master Practitioner -ryhmän kanssa käyneet läpi sosiaalipanoraamamallia (The Social Panorama Model) ja mm. kokeilleet minkälainen kokemus on, kun mielikuva omasta itsestämme on

a) pieni ja kaukana tai
b) suuri ja lähellä tai
c) sisällä

Aluksi tein minäkuvastani suuremman kuin oikeasti olen ja sijoitin sen hyvin lähelle itseäni. Näin itseni valtavan kokoisena hahmona, joka hymyili minulle. Vastaani tuli ihmisiä ja välittömästi he tekivät minulle tilaa. Minusta ja askeleistani mitä ilmeisimmin huokui määrätietoisuus ja tunsin selvästi, kuinka suuri minäkuva antoi voimaa.

Seuraavaksi tein minäkuvasta pienen ja sijoitin sen eteeni noin 30 metrin päähän. Mielikuva itsestäni oli kaukana ja hädin tuskin näin sitä. Tässä kohtaa jouduin väistelemään kaikkia vastaantulevia, sillä oikeasti tunsin kadottaneeni itseni.

Kun siirsin minäkuvan sisälleni, aloin saada yhteyden ihmisiin ja osa heistä alkoi jopa hymyillä minulle. Päästyäni wanhojen HP-leidien kohtaamiseen pidin minäkuvan yhä sisälläni. Tunsin olevani läsnä ja täysin oma itseni.


Seuraavat NEWAYn  NLP-koulutukset:

NLP Practitioner 12.10.2018 – 7.4.2019 
NLP Master Practitioner 20.9.2019 – 8.3.2020
NLP Pre-Trainer 23.2. – 5.5.2019 
NLP Trainer 16.3.2019 – 12.1.2020
Valmentajan toolkit 8. - 9.12.2018
NLP-harkat
• Aikamatka itseen 24.11.
• Sankarin matka 25.11.

NLP-koulu -verkkovalmennus