Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt yksityisyyden suojamme ja evästeiden käytön. ×

Mitä ihmeen NLP-ihmisiä?

Posted by admin at 13.15 aika 7.4.2017

Jaa:


Anu Vihonen, NLP Trainer & Coach


Olen viime aikoina saanut vastata useasti kysymyksiin, miten päädyin NLP-kouluttajaksi. Hyvä kysymys. Se sai minut keskittämään huomioni elämäni eri ajanjaksoina olleisiin ja nyt oleviin ihmisiin – ja samalla tuntemaan syvää kiitollisuutta heitä kaikkia kohtaan. On mielenkiintoista, että isoon osaan itselleni tärkeistä ihmisistä olen tutustunut vasta viimeisen 15 vuoden aikana ja juuri NLP-koulutusten myötä.

Jos sattuma on olemassa, niin siinä tapauksessa olen päätynyt NLP:n äärelle monen onnellisen sattuman kautta. Vuonna 2003 yrittäjyyteni alkutaipaleella kohtasin erään toimeksiantoni yhteydessä Marja-Leena Savimäen. Ilmoittauduin hänen NLP Practitioner -koulutukseen ja heti sen perään NLP Master Practitionerille. Nuo koulutukset olivat siihenastisen elämäni päräyttävimmät kokemukset!

Kun kipinä oli sytytetty, kului hetki ja olin Veli-Matti Toivosen NLP Personal Coach -koulutuksessa. Veli-Matin NLP Trainerille osallistuin vuonna 2008 ja heti seuraavana vuonna olin hänen NLP Trainerillään avustavana kouluttajana. Sitä seurasi NLP Practitioner –apuopettajuus Reetta Vanhasella, NLP Master Practitioner –apuopettajuus Veli-Matti Toivosella - ja vielä apuopettajuus Reetan NLP Trainerilla. Näiden lisäksi olen laajentanut NLP:n ja mielenrauhan oppimista mm. Lucas Derksin, Robert Diltsin, Judith De Lozierin ja Thich Nhat Hanhin ohjauksissa.

Jokaisessa pitkässä koulutuksessa olen kohdannut uskomattoman määrän upeita ihmisiä. Olen valtavan kiitollinen heille kaikille. Kiitollisuus on edelleen lisääntynyt “omille” NLP Practitioner – ja NLP Master Practitioner –kursseilleni osallistuneiden myötä. On mahtavaa koulutusten jälkeen tavata uudelleen kuka tahansa NLP-polulla kohtaamani henkilö. Tiedän kaikista näistä ihmisistä sen, että kyseinen henkilö jakaa osan itseäni. Hän on ehkä tehnyt kanssani NLP-harjoituksia tai olen kouluttajana nähnyt hänen konkreettisesti muuttuvan 6-9 kuukauden mittaisella NLP-matkalla. Muutos on usein ollut kovin koskettavaa ja silmin nähtävää; moni on löytänyt itsensä ja sisimpänsä.

Lyhytkursseille osallistuneille uskon NLP-koulutustuokioiden avanneen vähintään sen, että meillä on aina mahdollisuus vaikuttaa omaan ajatteluumme ja hyvinvointiimme.

Kiitos kanssakulkijat, olen oppinut teidän kauttanne itsestäni niin kovin paljon. Ja kiitollinen olen myös siitä, että elämänmittainen matka omaan sisimpään jatkuu niin itsellä kuin muilla.


Tule kokemaan pieni pala NLP:tä osallistumalla Matka rauhalliseen itseen –valmennusiltaan 9.5. Helsingin Business Meeting Park Forumissa.

Seuraavat pitkät NLP-koulutukset Helsingissä alkavat syksyllä 2017:
NLP Practitioner 25.8.2017 – 21.1.2018 ja
NLP Master Practitioner 1.9.2017 – 14.1.2018.