Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt yksityisyyden suojamme ja evästeiden käytön. ×

NLP & Tony Robbins

Posted by admin at 20.15 aika 17.1.2018

Jaa:


Anu Vihonen, NLP Trainer & Coach, Social Panorama Consultant
Ikuinen NLP-opiskelija ja Ihmettelijä


Systeemiajattelu

Luin juuri tarinan valmentaja, kirjailija Tony Robbinsista, joka oli aikanaan ilmoittautunut pitkäkestoiseen NLP-koulutukseen. Käytyään koulutusta muutaman päivän hän innostui siitä valtavasti ja  halusi välittömästi lähteä kertomaan aiheesta eteenpäin. Kun Tony mainitsi aikeestaan NLP-kouluttajalleen, hän sai tylyn vastauksen “Et voi tehdä sitä, sillä sinulla ei ole NLP-koulutuksesta sertifikaattia.”

Tony oli vastauksesta hämmentynyt ja päätti kuitenkin viipymättä testata kuinka NLP toimisi. Hän lähti illalla hotellihuoneestaan, meni lähimpään ravintolaan ja alkoi auttaa ihmisiä esimerkiksi luopumaan tupakanpoltosta, ankkuroimaan tarvitsemiaan voimavaroja ja vahvistamaan sisäisiä rajoja. Tämän tempauksen seurauksena Tony erotettiin koulutuksesta. Tänä päivänä Tony Robbins on NLP-keinoin vaikuttanut jo yli 10 miljoonan ihmisen elämään siitä huolimatta, ettei hänellä edelleenkään ole virallista NLP-todistusta. 

NLP-kouluttajana ajattelen, että heti ensimmäisen kurssiviikonlopun jälkeen voi ja pitääkin alkaa harjoitella oppimiaan NLP-asioita viemällä niitä käytäntöön. Tämä on NLP:ssä niin parasta, sillä kaikki taidot ja voimavarat ovat jo meissä. On vain muistettava, että NLP:stä on hyötyä ainoastaan silloin, kun toinen osapuoli on aidosti siitä kiinnostunut ja valmis heittäytymään mielen muokkaamiseen. On myös pidettävä mielessä ekologia eli se, että harjoituksen tekijä tekee muutoksen ainoastaan silloin, kun hänen sisimpänsä (identiteetti, intuitio) hyväksyy muutoksen.

Koska me kaikki emme ole Tony Robbinseja, ovat pitkät NLP-koulutukset toki monelle tarpeen. Ainakin minulle ne ovat olleet ja ovat edelleen. Koulutusten myötä pääsemme entistä syvemmälle omaan itseen ja sitä kautta voimme positiivisesti vaikuttaa yhä enemmän myös muihin. Hyvä Tony Robbins ja hyvä me NLP-koulutuksiin osallistujat! Olemme kaikki täydellisiä sellaisina kuin olemme, omina itsenämme. 


Seuraavat NEWAYn  NLP-koulutukset:

NLP Practitioner 12.10.2018 – 7.4.2019 
NLP Master Practitioner 20.9.2019 – 8.3.2020
NLP Pre-Trainer 23.2. – 5.5.2019 
NLP Trainer 16.3.2019 – 12.1.2020
Valmentajan toolkit 8. - 9.12.2018
NLP-harkat
• Aikamatka itseen 24.11.
• Sankarin matka 25.11.

NLP-koulu -verkkovalmennus