Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt yksityisyyden suojamme ja evästeiden käytön. ×

Sukkahousut, joissa on elämää sisällä

Posted by admin at 15.15 aika 15.12.2017

Jaa:


Anu Vihonen, NLP Trainer & Coach


Villasukat

Kohta lopuillaan oleva vuosi 2017 on ollut sopivalla tavalla merkityksellinen.  Mitään erityistä ei ole tapahtunut ja kuitenkin kaikki on toisin kuin ennen. Arkisin olen useimmiten viettänyt villasukkapäiviä, kirjoittanut ja jollain tavalla kääntynyt sisäänpäin.  Syksyn kaikki viikonloput olen viettänyt NLP-koulutuksissa mitä upeimpien ihmisten kanssa. Koulutusten intensiivisyys ja arjen hiljaisuus ovat seuranneet katkeamattomana, suorastaan meditatiivisena ajanvirtana. 

Yhtenä tärkeänä aiheena lähes jokaisella kurssilla on ollut egon ja sisimmän välinen tasapaino. Kun ajattelu ja toiminta lähtee sisältä käsin, ihminen on tasapainossa ja elämän suunta selkenee. Muita esille nousseita aiheita ovat olleet terve itsekkyys, irtipäästäminen ja intuition kuuntelu. Aiheet ovat selkeästi juuri niitä, joista itsekin innostun ja joita työstän.

Olen kovin kiitollinen jokaisesta kohtaamisesta; kurssilaiset ovat olleet ihan mahtavia. Ilman heitä en olisi minä. Olen tavannut ihmisiä, joilla tulee todennäköisesti jatkossakin olemaan iso merkitys elämässäni. Kiitollinen olen myös syksyn aikana saamistani palautteista, esimerkkeinä “Ihanat sukkahousut, joissa on elämää sisällä”,  “Iso rakas syrän” ja “Olet sopivalla tavalla asiallisen höpsö.”

Ja nyt huomaan, että olen viettänyt villasukkapäiviä lähes koko vuoden, sillä myös kaikissa pitkissä NLP-kouluksissa niin minulla kuin kurssilaisilla on aina villasukat jalassa. Sekin on mielenkiintoisella tavalla merkityksellistä ja vapauttavaa. Metaforisesti näen tämän kuvastavan aitojen kohtaamisten merkitystä. Olemme kaikki ihan ok sellaisina kuin olemme eikä tarvitse esittää mitään.

Toivon sinulle levollista joulumieltä ja katseen suuntaamista kauniiseen tulevaisuuteen! Villasukissa tai ilman.


Seuraavat NEWAYn  NLP-koulutukset:

NLP Practitioner 12.10.2018 – 7.4.2019 
NLP Master Practitioner 20.9.2019 – 8.3.2020
NLP Pre-Trainer 23.2. – 5.5.2019 
NLP Trainer 16.3.2019 – 12.1.2020
Valmentajan toolkit 8. - 9.12.2018
NLP-harkat
• Aikamatka itseen 24.11.
• Sankarin matka 25.11.

NLP-koulu -verkkovalmennus