top of page
DCBlur.jpg

NLP Practitioner -koulutus

Syksy 2024 – Kevät 2025, Espoossa

Kouluttajinasi toimivat kokeneet NLP-valmentajat

NLP Practitioner

NLP Practitioner on koulutus, jossa opit runsaasti tehokkaita menetelmiä henkilökohtaiseen muutokseen ja sujuvaan vuorovaikutukseen. Menetelmät sopivat mainiosti johtamisen kehittämiseen, vuorovaikutuksen tutkimiseen ja parantamiseen niin työssä kuin vapaa-aikanakin.

NLP eli neurolingvistinen ohjelmointi 

NLP on ajattelutapa ja toimintamalli, joka auttaa ihmisiä kehittämään osaamistaan ja käyttämään sitä eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla. Se on myös asenne, joka on uteliaisuutta, seikkailunhalua sekä halua oppia taitoja, joiden avulla voi nähdä elämän ainutkertaisena ja rajoittamattomana mahdollisuutena kehittyä.

NLP on myös taitojen ja osaamisen tutkimista. Ongelmia ja niiden historiaa katsotaan tarvittavien taitojen ja voimavarojen näkökulmasta.

Miksi valita NLP-koulutus?

1. Ymmärrä ja ota käyttöösi kaikki mielesi voimavarat

NLP avaa oven oman mielen voiman ymmärtämiseen. Koulutuksemme tarjoaa syvällisen katsauksen siihen, miten ajatukset, kieli ja käyttäytyminen liittyvät toisiinsa. Oivalla, kuinka voit hallita omaa mieltäsi ja ohjata sitä kohti tavoitteita, joita haluat saavuttaa.

 

2. Tehosta vuorovaikutustaitojasi

NLP antaa sinulle työkalut vaikuttavampaan vuorovaikutukseen. Koulutuksen avulla kehität parempia kommunikointitaitoja, oppien lukemaan non-verbaalisia vihjeitä ja soveltamaan tehokkaita vaikuttamisen ja vaikuttumisen tekniikoita.

 

3. Henkilökohtainen kasvu ja itsetuntemus

Ennen kuin voit johtaa muita, sinun täytyy tuntea itsesi. NLP-koulutus auttaa sinua syventämään itsetuntemustasi, tunnistamaan vahvuutesi ja kehittämään haluamiasi puolia itsessäsi. Näin voit kasvaa sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti.

 

4. Tunnista uskomukset, jotka estävät tai tukevat sinua ja toimintaasi

NLP sisältää runsaasti menetelmiä uskomusten parissa työskentelyyn. Oivallat, miksi löydät itsesi uudestaan ja uudestaan samoista tilanteista ja mitä voit tehdä asian muuttamiseksi. Opit myös asettamaan selkeitä ja motivoivia tavoitteita sekä luomaan tehokkaita strategioita niiden saavuttamiseksi.

DCBlur.jpg

NLP Practitioner valmennus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ihmisestä, vuorovaikutuksesta, muutoksesta, itsetuntemuksesta, hyvinvoinnin sekä voimavarojen lisäämisestä, käyttäytymisestä ja mahdollisuuksista. NLP:tä opiskelevat eri elämäntilanteista ja erilaisilta aloilta tulevat ihmiset. Koulutuksessa saatua tietoa voit käyttää niin henkilökohtaisessa elämässä kuin työssä.

Yhdessä luotu kokemus

Vaikka NLP sisältääkin paljon työkaluja ja menetelmiä, on se myös elämäntapa, tapa ajatella ja tulkita maailmaa. Tällä tavoin koulutuksesta muodostuu kokonaisuus, jonka vaikutus ulottuu pintaa syvemmälle ja se tukee henkilökohtaista kasvua elämäsi eri rooleissa esimerkiksi ihmisenä, puolisona, ystävänä ja työntekijänä.

Parhaimmillaan koulutus on yhdessä luotu kokemus täynnä iloa ja oivalluksia. Sinulla on tilaa olla oma itsesi sekä aikaa oivaltaa, kokea ja oppia asioita omalla ainutlaatuisella tavallasi. Samanaikaisesti saat ryhmän monet näkökulmat: minun, sinun, meidän, näin asiat saavat erilaisia ulottuvuuksia.

Uskomme lujasti yhteistyön voimaan ja siksi meitä kouluttajiakin on kaksi. NLP Trainerit Anu Vihonen ja Tuuli Paltemaa tuovat käyttöön oman taustansa ja tapansa käyttää NLP:tä niin, että samalla kun opit NLP:n perusasiat, saat monipuolisen kattauksen tavoista soveltaa sitä erilaisissa tilanteissa. Käytämme erilaisia luovia menetelmiä perinteisten NLP-menetelmien rinnalla ja tukena.

 

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, osaamista tai koulutusta NLP:stä tai luovista menetelmistä. Koulutuksen suoritettuasi saat todistuksen ja voit jatkaa NLP Master Practitioner -koulutuksessa.

Koulutus, Syksy 2024 – Kevät 2025

Office with Hanging Lights

Koulutuspaikka: Kilonkartanontie 3, 02610 Espoo

Valmennus toteutetaan Wulffin uusissa, persoonallisissa ja upeissa tiloissa Espoossa, osoitteessa Kilonkartanontie 3, 02610 Espoo. Paikalle on hyvät julkisen liikenteen yhteydet, sekä bussilla että junalla. Ilmaista parkkitilaa on runsaasti autolla saapuville.

Lähikoulutuspäivät + Virtuaaliset tapaamiset

Lähikoulutuspäivät, yhteensä 12 päivää viikonloppuisin (la-su), klo 09:00 - 16:30

2024

12. – 13.10.

2. – 3.11.

30.11 – 1.12.


2025 

25. – 26.1.

15. – 16.2.

15. – 16.3.

+ yksi, yhdessä sovittava ’bonuspäivä’ kesällä tai alkusyksystä 2025

Virtuaaliset tapaamiset arki-iltaisin klo 17:30 - 19:30; ja 2 kpl pienryhmätapaamisia, joiden aikataulu sovitaan ryhmän kanssa.

ke 23.10.2024

ke 20.11.2024


to 23.1.2025

ma 3.3.2025

 

Virtuaalitapaamiset voit katsoa myös tallenteilta, mikäli et pääse osallistumaan tai haluat kerrata asiaa. Lisäksi saat lisämateriaalia ja itsenäisesti toteutettavia tehtäviä, joihin ehdit hyvin paneutua koulutuksen aikana. 

DCBlur.jpg

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen kokonaishinta (1.314,74 € + 335,26 € alv 25,5 %) yhteensä 1.650 €.

Maksun voi suorittaa useissa erissä ilman lisäkustannuksia. Suomen NLP-yhdistyksen jäsenille 100 € alennus.

 

llmoittautua voit alla oheisella lomakkeella tai soittamalla Tuulille numeroon +358 50 414 5179, tai Anulle numeroon +358 40 510 8246; samalla voit kysyä lisätietoja.

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, jos peruutus tehdään viimeistään 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 200 € peruutusmaksuna. Ilman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme koko koulutuksen hinnan.

Haluan laskun:
Oletko NLP-yhdistyksen jäsen?

Kiitos ilmoittautumisestasi. Lomake on vastaanotettu. Olemme sinuun yhteydessä tuota pikaa.

bottom of page