Sopimusehdot, tietosuojakäytäntö, evästekäytäntö & rekisteriseloste

Neway.fi, päivitetty 11.9.2019

Käyttämällä sivustoa neway.fi sekä muita siihen liittyviä verkko-osoitteita, olet ymmärtänyt ja hyväksyt seuraavat kohdat.

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://neway.fi

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Yhteydenottolomakkeet

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle, asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Kenelle jaamme tietosi

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Ehtojen soveltaminen 
 
Näitä ehtoja sovelletaan Pertti Vihonen OY / Neway:n (0905308-8) kulloinkin käytössään olevissa verkko-osoitteissa (kuten esimerkiksi, mutta näihin rajoittumatta: www.neway.fi, tutkiskelijat.neway.fi, nlp.neway.fi sekä nlp-koulu.fi) tarjoamien verkkopalvelujen käyttöön ja palvelussa tai muutoin kulutushyödykkeitä (kuten esimerkiksi mutta näihin rajoittumatta: koulutus- ja valmennuspalvelut, koulutusmateriaalit, kirjat) hankkivan asiakkaan ja Newayn väliseen asiakassuhteeseen. 
 
Näitä ehtoja sovelletaan sekä rekisteröityneen että rekisteröitymättömän käyttäjän asiointiin Newayn tarjoamissa palveluissa. Ehtoja sovelletaan rekisteröitymättömän käyttäjän osalta palvelun käyttöön niin kauan kuin käyttäjä käyttää palvelua. Rekisteröityneen käyttäjän osalta näitä ehtoja sovelletaan osapuolten välillä vähintään siihen saakka, kunnes käyttäjän Käyttäjätunnus on poistettu. Palvelussa tarjottavien verkkovalmennuspalveluiden osalta näitä ehtoja sovelletaan osapuolten välillä aina vähintään kunkin valmennusohjelman kestoajan. 
 
Palvelun sisältö 
 
Palvelu on palvelukokonaisuus, johon sisältyy Pertti Vihonen OY / Neway:n ja mahdollisten muiden, Pertti Vihonen OY:n kanssa yhteistyösuhteessa olevien palveluntarjoajien (jäljempänä ”Muut palveluntarjoajat”) kulloinkin tarjoamia palveluja, aineistoa sekä verkkokauppa kulloisenkin tuotevalikoiman mukaisessa laajuudessa. 
 
Pertti Vihonen OY:llä ja Muilla palveluntarjoajilla on oikeus milloin tahansa muuttaa Palvelun palveluvalikoimaa, toimintaa, sisältöä ja saatavuutta. 
 
Eri päätelaitteilla käytettäväksi tarjottu Palvelu voi sisällöltään ja toiminnoiltaan poiketa toisistaan. 
 
Pertti Vihonen OY / Neway voi tarjota, välittää tai markkinoida Palvelussa Muun palveluntarjoajan tuottamia tai tarjoamia maksullisia tai maksuttomia palveluja tai tuotteita. Muiden palveluntarjoajien palvelut tarjotaan, välitetään ja markkinoidaan sellaisenaan ja sitoumuksetta. Pertti Vihonen OY / Neway ei vastaa mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu Muun palveluntarjoajan tuottaman tai tarjoaman palvelun mahdollisesta virheestä kuten väärästä tiedosta, palvelun viivästymisestä taikka palvelun saatavuudesta. Käyttäjä sitoutuu noudattamaan näiden ehtojen ohella Muun palveluntarjoajan mahdollisia erityisiä sopimusehtoja, vastuunrajoituksia ja ohjeita. 
 
Palvelun käyttötarkoitus 
 
Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. 
 
Palvelun käyttö ilman rekisteröitymistä 
 
Jotkin palvelut ovat saatavilla ilman tarvetta rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi. Palveluita voidaan käyttää ilman rekisteröitymistä siten ja siinä laajuudessa kuin Pertti Vihonen OY / Neway katsoo sopivaksi. Pertti Vihonen OY / Neway varaa oikeuden vaihtaa, muuttaa ja poistaa komponentteja, jotka sallivat Palvelun käytön ilman rekisteröitymistä. Tällaisia komponentteja voidaan myös muuttaa sellaisiksi, että niitä voivat käyttää vain rekisteröityneet käyttäjät. 
 
Rekisteröityminen 
 
Jotkin palvelut edellyttävät, että käyttäjä rekisteröityy Palvelun käyttäjäksi. Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjän tulee ilmoittaa pyydetyt henkilötiedot. Käyttäjä on vastuussa antamiensa henkilötietojen oikeellisuudesta ja täydellisyydestä. Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjän tulee myös valita itselleen käyttäjätunnus ja salasana (jäljempänä yhdessä ”Käyttäjätunnus”). 
 
Käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Käyttäjä ei saa paljastaa Käyttäjätunnusta kolmannelle osapuolelle eikä käyttäjä saa antaa kolmannelle osapuolelle oikeutta käyttää Käyttäjätunnustaan. Pertti Vihonen OY / Neway ei vastaa Käyttäjätunnuksen luvattomasta, sopimattomasta tai laittomasta käytöstä mikäli Käyttäjätunnus paljastuu, arvataan, murretaan tai se joutuu ohjelmistovirheen kohteeksi. Kaikki käyttäjän Käyttäjätunnuksella tehdyt toimet katsotaan kyseisen Käyttäjätunnuksen omistajan tekemiksi. Mikäli käyttäjä tulee tietoiseksi Käyttäjätunnuksen oikeudettomasta käytöstä tai mikäli Käyttäjätunnuksen luottamuksellisuus on vaarantunut, tulee käyttäjän ilmoittaa tästä välittömästi Pertti Vihonen OY / Neway:lle. Pertti Vihonen OY / Neway voi tällöin oman harkintansa mukaisesti sulkea Käyttäjätunnuksen sen väärinkäytön estämiseksi. 
 
Palvelun käyttäjän on oltava vähintään 18-vuotias. Kaikkien alaikäisten tai muutoin vajaavaltaisten tulee käydä nämä käyttöehdot läpi vanhempiensa tai edunvalvojansa kanssa sekä saada vanhempiensa tai edunvalvojansa hyväksyntä näille käyttöehdoille ennen Palvelun käyttämistä. 
 
Käyttäjätunnuksen poistaminen 
 
Rekisteröityneellä käyttäjällä on oikeus poistaa Käyttäjätunnus. Käyttäjätunnus poistetaan käytöstä ilmoittamalla asiasta sähköpostitse osoitteeseen info@neway.fi. Käyttäjätunnuksen poisto astuu voimaan viimeistään neljänkymmenenkahdeksan (48) tunnin kuluttua siitä, kun Pertti Vihonen OY / Neway kuittaa Käyttäjätunnuksen poistamisesta koskevan pyynnön vastaanotetuksi. 
 
Käyttäjän tuottama sisältö 
 
Tuottamalla mitä tahansa sisältöä kuten esimerkiksi tekstiä, kuvia tai videoita Palveluun, käyttäjä sitoutuu antamaan Pertti Vihonen OY / Neway:lle täyden, ilmaisen ja peruuttamattoman oikeuden käyttää tällaista sisältöä mihin tahansa tarkoitukseen millä tahansa tavalla. 
 
Käyttäjä vakuuttaa, että käyttäjän kaikki Palveluun kulloinkin tuottama sisältö on käyttäjän oman alkuperäisen työn tulosta eikä se riko mitään soveltuvaa lakia ja että käyttäjällä on oikeus antaa Pertti Vihonen OY / Neway:lle oikeus sisällön käyttämiseen yllä kuvatulla tavalla. 
 
Jakamalla mitä tahansa sisältöä Palvelussa käyttäjä sitoutuu vastaamaan Pertti Vihonen OY / Neway:n puolesta ja Pertti Vihonen OY / Neway:n niin halutessa omalla kustannuksellaan puolustamaan Pertti Vihonen OY / Neway:tä kaikkia sellaisia kolmansien osapuolien esittämiä vaateita, kustannuksia (mukaan lukien kohtuulliset puolustautumiskustannukset), tappioita, vahinkoja, vastuita ja tuomioita vastaan, jotka johtuvat käyttäjän tuottaman sisällön esittämisestä Palvelussa. 
 
Käyttäytyminen Palvelussa ja käytön estäminen 
 
Käyttäjä on henkilökohtaisesti vastuussa Palvelun käytöstä ja sekä viesteistään ja tekemistään toimenpiteistä Palvelussa. Palvelun käyttäjän tulee käyttää Palvelua näiden ehtojen, voimassa olevan sääntelyn ja hyvän tavan mukaisesti. Pertti Vihonen OY / Neway pitää muun muassa seuraavia tekoja, näiden ehtojen vastaisina: 
 
– laittoman, haitallisen tai herjaavan sisällön levittäminen tai lähettäminen;
 

- hakkerointi, krakkerointi tai väärän tai turmeltuneen ohjelmiston levittäminen;

 
– Pertti Vihonen OY / Neway:n tai kolmansien osapuolien tekijänoikeutta tai muita immateriaalioikeuksia loukkaavan tiedon tai materiaalin lähettäminen;
 

- Palvelun hyväksikäyttö tavalla, joka rikkoo näitä käyttöehtoja tai mitä tahansa soveltuvaa lakia tai määräystä; 
 
– muiden käyttäjien, henkilöiden, henkilöryhmien tai oikeushenkilöiden uhkaaminen, kiusaaminen, ahdistelu, vainoaminen tai häirintä; 
 
– tekeytyminen toiseksi henkilöksi; 
 
– muiden käyttäjien salasanojen tai käyttäjätilitietojen käyttäminen tai käytön yrittäminen; 
 
– viruksia tai turmeltunutta tietoa sisältävien tiedostojen lähettäminen; 
 
– 
mikä tahansa teko, jolla objekti- tai binäärikoodia muunnetaan lähdekoodiksi;
 
– minkä tahansa ohjelmistojen tai ohjelmistojen osien lataaminen Palvelusta (lukuun ottamatta tilanteita, joissa Pertti Vihonen OY / Neway tai tämän osoittamat kolmannet osapuolet ovat nimenomaisesti sallineet tällaisen lataamisen).

 
Mikäli Pertti Vihonen OY / Neway harkintansa mukaisesti katsoo, että käyttäjä on rikkonut näitä ehtoja ja/tai käyttänyt Palvelua mihin tahansa laittomaan tai muutoin kiellettyyn tarkoitukseen, Pertti Vihonen OY / Neway voi oman harkintansa mukaan ja ilman minkäänlaista vastuuta käyttäjää kohtaan estää käyttäjän pääsy Palveluun rajoittamattomaksi ajaksi tai poistaa käyttäjän Käyttäjätunnuksen. 
 
Immateriaalioikeudet 
 
Palvelun sisältämän tai Pertti Vihonen OY / Neway Palvelun puitteissa käyttäjälle lähettämän aineiston omistusoikeus, tekijänoikeus, tavaramerkki- ja kaikki muut immateriaalioikeudet kuuluvat Pertti Vihonen OY / Neway:lle, ellei toisin ole ilmoitettu. Aineiston tai sen osan lainaaminen, kopiointi, tallentaminen, muokkaaminen, muuntelu, siirtäminen, luovuttaminen, muu hyväksikäyttäminen tai hyödyntäminen edes osittain ilman Pertti Vihonen OY / Neway:n ennalta antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty. 
 
Erityisesti Verkkovalmennuksessa asiakkaalle annettavat tiedot ja ohjeet perustuvat Pertti Vihonen OY / Neway:n luottamukselliseen tietoon ja tietotaitoon, joka on Pertti Vihonen OY / Neway:n yksinomaista omaisuutta. Edellä tarkoitetut ohjeet ja muu aineisto annetaan Palvelun käyttäjälle ainoastaan vastaanottajan henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Ohjeiden tai muun aineiston luovuttaminen muille tai sen julkaiseminen ja jakaminen missä tahansa sähköisessä tai muussa mediassa on ehdottomasti kielletty. Tämän sopimusehdon vastaisesti menettelevä käyttäjä vastaa täysimääräisesti Pertti Vihonen OY / Neway:lle tekijänoikeusrikkomuksella aiheuttamistaan vahingoista. 
 
Palvelun käytettävyys 
 
Pertti Vihonen OY / Neway ei takaa eikä vastaa siitä, että käyttäjän yhteys toimisi odotetulla tavalla tai että Palvelu olisi aina tai keskeytyksettä saatavilla. 
 
Käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on Palvelun käytön ja asianmukaisen tietoturvan edellyttämät laitteet, ohjelmat ja järjestelmät, kuten päätelaitteet, selaimet ja liittymät ml. tietoliikenneyhteydet. Pertti Vihonen OY / Neway ei takaa, että Palvelua voi käyttää käyttäjän laitteilla, ohjelmilla, järjestelmillä tai liittymillä. 
 
Palvelussa annetut tiedot 
 
Vaikka Pertti Vihonen OY / Neway yrittää parhaansa mukaan varmistaa, että Palvelussa julkaistut tiedot ovat oikeita ja ajantasaisia, tiedot saattavat sisältää epätarkkuuksia tai virheitä. 
 
Palvelussa esitettävät tuotteiden saatavuustiedot tai tuotteen hintatiedot voivat olla joltain osin virheellisiä eikä Pertti Vihonen OY / Neway ole velvollinen suorittamaan asiakkaalle hyvityksiä jos jokin tuote on myyty loppuun tai jos Palvelussa on virheellisiä hintatietoja. Pertti Vihonen OY / Neway:llä on oikeus korjata havaitut virheet ja koska tahansa muuttaa Palvelussa julkaistuja tietoja. 
 
Lisäksi käyttäjän tulee aina itse arvioida Palvelussa tai käyttäjälle muutoin Palvelun puitteissa annettujen tietojen soveltuvuutta käyttäjälle, ottaen huomioon muun muassa käyttäjän terveydentilan ja muut henkilökohtaiset olosuhteet. 
 
Vastuunrajoitus 
 
Käyttäjä hyväksyy sen, että Palvelua ja sen sisältöä käytetään kaikilta osin käyttäjän omalla vastuulla. Palvelu on käyttäjän käytettävissä sellaisenaan kuin sen on ja Pertti Vihonen OY / Neway varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa, ja muokata Palvelua. 
 
Pertti Vihonen OY / Neway ei vastaa miltään osin Palvelussa esitettävien ja julkaistavien tai käyttäjälle lähetettävien tietojen sisällöstä, esitettyjen tietojen soveltuvuudesta yksittäiselle käyttäjälle, tietojen paikkansapitävyydestä tai niissä mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai viivästyksistä. 
Pertti Vihonen OY / Neway ei myöskään vastaa minkään sellaisen ulkopuolisen sivuston sisällöstä, josta tai jonne on yhteys Palvelusta. 
 
Ellei pakottavasta sääntelystä muuta johdu, Pertti Vihonen OY / Neway ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, mukaan luettuina, mutta ei rajoittuen tulon tai ansion menetykseen, liiketoiminnan keskeytykseen, tiedon tai datan menetykseen tai turmeltumiseen, jotka johtuvat Palvelun (ml. Verkkovalmennus) käytöstä tai käytön estymisestä. 
 
Sopimusehtojen muutokset 
 
Pertti Vihonen OY / Neway varaa oikeuden muuttaa näitä ehtoja oman harkintansa mukaisesti. Kulloinkin voimassa olevat ehdot ilmoitetaan Palvelussa. Jatkamalla Palvelun käyttöä käyttäjän katsotaan hyväksyneen kulloinkin päivitetyt ehdot. 
 
Sopimuksen siirtäminen 
 
Käyttäjä ei ole oikeutettu siirtämään näiden ehtojen mukaisia tai hankkimaansa valmennuspalveluun liittyviä oikeuksia ja velvollisuuksia ulkopuoliselle. 
 
Pertti Vihonen OY / Neway:lla on aina oikeus ilman käyttäjän suostumusta siirtää Palvelu sekä kaikki tai osa näiden ehtojen mukaisista oikeuksista ja velvollisuuksista nimeämälleen kolmannen osapuolelle tai nimeämänsä kolmannen osapuolen vastattavaksi liiketoimintakaupan tai yritysjärjestelyn johdosta taikka muusta perustellusta syystä. 
 
Henkilökohtaiseen valmennuspalveluun sovellettavat erityiset ehdot 
 
Ehtojen soveltaminen 
 
Elleivät asiakas ja asiakkaalle henkilökohtaisen palvelun tarjoava Pertti Vihonen OY / Neway:n yhteistyökumppanina toimiva valmentaja/kouluttaja toisin erikseen sovi, tämän kohdan ehtoja sovelletaan valmentajan asiakkaalle erillisen tilauksen perusteella tarjoamaan henkilökohtaiseen valmennuspalveluun. 
 
Etämyynti ja peruuttamisoikeus 
 
Digitaalisten palvelujen (muun muassa Verkkovalmennukset) osalta peruuttamisaika lasketaan kyseistä palvelua koskevan sopimuksen tekemisestä. Tilauksen peruuttamisaika voi vaihdella tuotekohtaisesti ja se ilmoitetaan aina asiakkaalle tilauksen yhteydessä.
 
Asiakkaalla ei kuitenkaan ole peruuttamisoikeutta silloin, jos palvelun toimittaminen aloitetaan asiakkaan suostumuksin ennen peruuttamisoikeudelle varatun ajan kulumista. Verkkovalmennuksen osalta palvelun toimittaminen katsotaan aloitetuksi silloin kun asiakkaan käyttäjätunnuksille luodaan käyttöoikeudet Verkkovalmennukseen ja asiakas voi aloittaa Verkkovalmennuksen käytön. 
 
Ylivoimainen este 
 
Jos näissä ehdoissa mainittujen tai asiakkaan kanssa erikseen sovittujen velvollisuuksien täyttäminen ei ylivoimaisen esteen eli esimerkiksi luonnontapahtuman, katastrofin, lainsäädännön tai viranomaisen päätöksen, lakon tai muun niihin verrattavan, Pertti Vihonen OY / Neway:stä riippumattoman syyn (force majeure) vuoksi ole mahdollista, Pertti Vihonen OY / Neway vapautuu velvoitteistaan velvoitteen täyttämisen estävien force majeure –olosuhteiden keston ajaksi. Tällöin asiakkaalla ei ole oikeutta saada korvausta Pertti Vihonen OY / Neway:lta sopimuksen rikkomisesta. 
 
Henkilötietojen käsittely ja käyttö 
 
Pertti Vihonen OY / Neway käsittelee käyttäjän henkilötietoja voimassa olevan tietosuojasäännösten ja tietosuojapolitiikkansa mukaisella tavalla. 
Palveluun rekisteröitymällä käyttäjä antaa suostumuksensa siihen, että Pertti Vihonen OY / Neway voi käyttää käyttäjän nimi- ja osoitetietoja suoramarkkinointitarkoituksiin mukaan lukien sähköisen suoramarkkinoinnin. Käyttäjä voi kieltää henkilötietojensa käyttämisen suoramarkkinointitarkoituksiin ilmoittamalla asiasta Pertti Vihonen OY / Neway:lle. 
 
Henkilötietojen käyttäminen 
 
Palveluun lähetettyjä tietoja käytetään siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty. 
 
Henkilötietoja kerätään asiakastietojen keräämiseksi Pertti Vihonen OY / Neway:lle, Palvelun käyttäjämäärien seuraamiseksi, käyttäjien tunnistamiseksi ja Pertti Vihonen OY / Neway:n liiketoiminnan ja Palvelun suunnittelemiseksi ja kehittämiseksi. Pertti Vihonen OY / Neway voi käyttää henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin Palveluun tai mihin tahansa Pertti Vihonen OY / Neway:n tällä hetkellä tai tulevaisuudessa tarjoamiin palveluihin liittyen. Henkilötietoja voidaan käyttää myös markkinatutkimuksien ja muiden tutkimuksien suorittamiseen Palveluun liittyen. 
 
Pertti Vihonen OY / Neway saattaa kerätä Palvelun käyttöön liittyen ainakin seuraavia henkilötietoja: nimi, sukupuoli, syntymäaika, asuinpaikka, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite. 
 
Pertti Vihonen OY / Neway kerää henkilötietoja käyttäjästä, kun käyttäjä rekisteröityy Palvelun käyttäjäksi tai kun hän päivittää profiiliaan tai käyttää Palvelua. 
 
Syöttämällä henkilötietoja lomakkeisiin tai muutoin käyttäjän ilmoittaessa henkilötietojaan Pertti Vihonen OY / Neway:lle, käyttäjä hyväksyy henkilötietojensa keruun, käytön ja luovuttamisen tämän Tietoturvakäytännön mukaisesti tässä Tietoturvakäytännössä ilmoitettuun rajoitettuun tarkoitukseen. 
 
Henkilötietojen säilytys, tarkistaminen ja päivittäminen 
 
Pertti Vihonen OY / Neway säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten henkilötiedot on kerätty. 
 
Jokainen käyttäjä voi ottaa yhteyden Palveluun käyttämällä henkilökohtaista käyttäjätunnustaan ja salasanaansa. 
Palveluntarjoajan keräämiä henkilötietoja säilytetään palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. 
 
Mikäli käyttäjällä on kysymyksiä tähän Tietosuojakäytäntöön liittyen tai mikäli käyttäjä haluaa tarkistaa Pertti Vihonen OY / Neway:llä olevat henkilötietonsa, käyttäjä voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@neway.fi. 
 
Muut ehdot ja määräykset 
Tähän Tietosuojakäytäntöön ja sen nojalla suoritettavaan henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan Suomen ja Euroopan Unionin lakia. 
 
Pertti Vihonen OY / Neway:llä on oikeus oman vapaan harkintansa mukaisesti milloin tahansa muuttaa tätä Tietosuojakäytäntöä. Kulloinkin voimassa oleva Tietosuojakäytäntöä julkaistaan Palvelussa. 
 
Rekisteri- ja tietosuojaseloste
 
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n ja EU:n yleisen tietosuoja- asetuksen (GDPR) mukainen rekisteriseloste. Päivitetty 27.5.2019.
 
1. Rekisterinpitäjä
 
Neway / Pertti Vihonen Oy, Neulaskuja 1 03100 Nummela
 
2. Rekisteriasioita hoitava henkilö
 
Ville Vihonen, ville.vihonen [at] neway.fi
 
3. Rekisterin nimi
 
Neway / Pertti Vihonen Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri
 
4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 
EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on

 
– henkilön suostumus 

- asiakassuhde

- sopimus, jossa rekisteröity on osapuolena 

– jäsenyys 
 
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito ja markkinointi. 
 
5. Rekisterin käyttötarkoitus
 
Henkilötietoja käsitellään markkinointiin, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen, laskutukseen, maksujen perintään, ja tilastollisiin tarkoituksiin. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä Neway / Pertti Vihonen Oy:lle.
 
6. Rekisterin sisältämät tiedot

 
Rekisterin tietosisältö 
 
Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), www-sivustojen osoitteet, verkkoyhteyden IP-osoite, tunnukset/profiilit sosiaalisen median palveluissa, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot. 
 
• Nimi
• Osoite
• Sähköpostiosoite
• Puhelinnumero
• Tilaustiedot
• Suoramarkkinointilupa
• Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot
 
7. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
 
Rekisteriin kerätään tilastotietoja uutiskirjetilauksen, tuotetilauksen ja kilpailuihin osallistumisen yhteydessä. 
 
Säännönmukaiset tietolähteet 
 
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. 
 
8. Tietojen luovutus
 
Neway / Pertti Vihonen Oy voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Se ei koskaan myy tai vuokraa asiakastietoja kolmansille osapuolille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa. 
 
9. Palvelun käytettävyys 
 
Pertti Vihonen OY / Neway ei takaa eikä vastaa siitä, että käyttäjän yhteys toimisi odotetulla tavalla tai että Palvelu olisi aina tai keskeytyksettä saatavilla. Käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on Palvelun käytön ja asianmukaisen tietoturvan edellyttämät laitteet, ohjelmat ja järjestelmät, kuten päätelaitteet, selaimet ja liittymät ml. tietoliikenneyhteydet. Pertti Vihonen OY / Neway ei takaa, että Palvelua voi käyttää käyttäjän laitteilla, ohjelmilla, järjestelmillä tai liittymillä. 
 
10. Rekisterin suojauksen periaate
 
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän tilojen osalta on käytössä kulunvalvonta. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet- palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. 
 
11. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista 
 
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa). 
 
12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet 
 
Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (“oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja- asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa). 
 
Evästeiden käyttö 
Päivitetty 27.5.2019 
 
Evästeiden käyttö 
 
Pertti Vihonen OY / Neway:n verkkopalveluissa kerätään käyttäjätietoja, jotta voisimme parantaa sivujemme palveluja. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Emme esimerkiksi tiedä käyttäjän sähköpostiosoitetta, ellei käyttäjä itse ole sitä antanut esimerkiksi sähköpostilistalle liittymisen yhteydessä. 
 
Käyttämällä sivustoa annat suostumuksen siihen, että käytämme evästeitä tällä sivulla kuvatun käytännön mukaisesti. 
 
Mitä evästeet ovat? 
 
Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita tallennetaan esimerkiksi käyttäjän tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen sivuston käytön yhteydessä. Evästeestä ei ole laitteelle minkäänlaista haittaa. Evästeitä käytetään verkkosivuilla muun muassa tiedon tekniseen välittämiseen ja palvelun käytön helpottamiseksi. Neway.fi ja sen sub-domainit tutkiskelijat.neway.fi, nlp.neway.fi sekä nlp-koulu.fi käyttävät evästeitä muun muassa keräämään tilastoja kävijämääristä. Tilastoista ei voi yksilöidä yksittäistä käyttäjää, vaan tiedot tallennetaan anonyymisti. Lisäksi kolmannet osapuolet käyttävät evästeitä esimerkiksi mainontamme parempaan kohdistamiseen. Käyttäjä voi hyväksyä tai olla hyväksymättä evästeiden käytön internet-selaimensa asetuksista. Asetuksen muuttaminen riippuu käytössä olevasta internetselaimesta. On huomioitava, että evästeiden poistaminen käytöstä voi aiheuttaa sen, että osa sivuston toiminnallisuudesta tai palveluista lakkaa toimimasta.
 
Evästeet eivät sisällä henkilötietoja. Tietoa evästeistä löytyy esimerkiksi Viestintäviraston sivuilta.
 
Käytämme muun muassa seuraavia evästeitä: 
 
– Facebook Pikseli – tällä kerätään anonyymiä tietoa sivuston käytöstä.

– Google Analytics – tällä kerätään anonyymiä tietoa sivuston käytöstä.

– ProveSource – tällä kerätään anonyymiä tietoa sivuston käytöstä.

– Clickfunnels – parantamaan asiakaskokemusta

 
Osa evästeitä poistetaan heti selausistunnon päätyttyä, osa säilyy tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi. Halutessasi voit poistaa evästeet internetselaimesi asetuksista. 
 
Evästeiden käyttötarkoitus 
 
Käytämme evästeitä ymmärtääksemme käyttäjiämme paremmin ja parantaaksemme palvelua. Tietojen avulla saamme tietoa sivustomme käytöstä ja voimme kehittää palveluamme. 
 
Miten kerromme evästeistämme? 
 
Evästeistä tulee ilmoitus verkkopalvelun ala- tai yläreunaan. Ilmoituksen yhteydessä on linkki tälle sivulle. Linkki tälle evästeistä kertovalle sivulle löytyy aina myös verkkosivun alareunasta. 
 
Mitä jos et hyväksy evästeiden käyttöä? 
 
Mikäli et hyväksy evästeiden käyttöä, voit estää evästeiden käytön internetselaimesi asetuksista tai lopettaa sivuston käytön.