top of page
OrderProgress.png

Ilmoittaudu

Täytä tällä sivulla oleva lomake ja tee tilaus. Mikäli haluat tehdä tilauksen laskulla, tee niin laittamalla viestiä tästä. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi sekä kuinka monta monta henkilöä ilmoitat valmennukseen (tarvittaessa ilmoita myös muiden osallistujien tiedot). 

 

Mikäli tarvitset apua, otathan yhteyttä osoitteeseen: info@neway.fi.

Ilmoittaudu tästä

Tilaus sisältää: 

Luottava johtaminen -valmennus 7. - 8.3.2024

Hinta:

580 € (sis. alv 24 %)

Osallistujan osoitetiedot:

Tilaus:

Luottava johtaminen -valmennus 7. - 8.3.2024

Hinta:

580 € (sis. alv 24 %)

Ilmoittautuessani valmennukseen:

Tämä sivusto on SSL-suojattu. Käytössämme on turvallinen verkkomaksuvälitys yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luotonantajien kanssa.

Osallistujan yhteystiedot:

Luottava johtaminen -valmennus 7. - 8.3.2024

Kestävän kulttuurin luominen oman sisäisen tasapainon myötä. Era Nova SALI, Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki

Ilmoittautumismaksu ennen valmennusta joko kerralla (1) tai kahdessa tasaerässä* (2). Maksuton peruutus on mahdollista tehdä viimeistään neljä viikkoa ennen ensimmäistä valmennuspäivää. Esteen sattuessa tilalle voi tarvittaessa vaihtaa toisen osallistujan. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

 

*Jos haluat maksaa kahdessa erässä, pyydä ensimmäinen lasku sähköpostiisi tästä.

Tarvitsetko apua? Soita tai lähetä viestiä

Lähetä viesti  |  040 510 8246

LJ_offer1.png

Ilmoittautuminen sisältää:

  • Osallistumisen kahden päivän valmennukseen 7. - 8.3.2024

  • Kattavan valmennusmateriaalin

  • Aamu- ja iltapäiväkahvit/-teet

  • Verkostoitumismahdollisuuden

Usein kysyttyä

Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä osoitteeseen info@neway.fi.
Kuka ohjaa valmennuksen?

 

Valmennuksen ohjaa henkilöstökoulututtaja, NLP Trainer & Coach Anu Vihonen (Luottamus, pelon poistava voima), jolla on kokemusta työskentelystä monikansallisissa yrityksissä niin tiimityöskentelijänä, esimiehenä, kouluttajana kuin coachina yli kolmen vuosikymmenen ajalta.

Pelko on hyvin tuttu tunne itselleni, sillä pelkäsin lähes 40-vuotiaaksi asti. Stressaannuin helposti ja ajattelin koko ajan kaikkia asioita, joissa olisi mahdollista epäonnistua. Lopulta tuli päivä, jolloin en enää jaksanut pelätä. Tuolloin ainoa vaihtoehto oli alkaa rakentaa pelon tilalle luottamusta. Nyt olen yli 15 vuoden ajan valmentanut ihmisiä siihen, kuinka löytää ja säilyttää luottamus muutoksen keskellä. – Anu Vihonen

Missä ja milloin valmennus pidetään?

 

Valmennuspäivät:

Torstaina 7.3.2024. klo 9.30-16.30

Perjantaina 8.3.2024 klo 9.30-16.30

 

Koulutuspaikka:

Helsingin keskusta; Era Nova SALI, Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki

 

Oikeudet mahdollisiin muutoksiin pidätetään, ja niistä ilmoitetaan aina henkilökohtaisesti.

Miksi Luottava johtaminen -valmennus on sijoitus?

Tämän päivän nopeatempoisessa maailmassa voi olla vaikeaa löytää selkeää suuntaa ja motivaatiota jotain tiettyä asiaa kohtaan. Mahdollisuuksia on niin paljon, että valintoja on usein yhä vaikeampi tehdä.

 

Saatamme esimerkiksi punnita eri vaihtoehtojen välillä, koettaa tietoisesti tehdä valintoja tai ratkoa ongelmia. Kuitenkin sillä hetkellä kun teemme ratkaisun, on se aina sijoitus johonkin. Tällöin sitoutuminen ja motivaatio moninkertaistuvat ja todellinen oppiminen vasta alkaa.

 

Luottava johtaminen -valmennus on myös ennen kaikkea sijoitus. Se on sijoitus sekä toimintaan että omaan kasvuun, niin henkisesti kuin tunnetasolla.

   

Kun haluat löytää uuden suunnan, kehittyä tai yksinkertaisesti nostaa elämäsi uudelle tasolle, saat valmennuksesta todennäköisesti enemmän kuin osaat odottaa. Koossa on ryhmä samanhenkisiä ihmisiä, jotka kaikki ovat motivoituneet ja sitoutuneet eri tavoin muuttumaan ja muuttamaan elämäänsä.

 

Valmennusta ohjaa kokenut valmentaja ja yhdessä ryhmän jäsenet muodostavat oppimisympäristön, jossa uudet oivallukset ovat mahdollisia.

Kuinka voin rahoittaa osallistumismaksun?

 

Mikäli pohdit rahoitusta valmennukseen, seuraavassa on muutamia mahdollisuuksia.

1) MAKSUSUUNNITELMA VALMENNUSYHTIÖ NEWAYN KANSSA

Tarjoamme halutessasi juuri sinulle sopivan maksusuunnitelman eli kuukausierän, joka on täysin kuluton ja koroton. Kysy lisätietoja laittamalla viestiä osoitteeseen info@neway.fi tai soittamalla numeroon 040 510 8246.

2) TYÖNANTAJA

Yksi suosittu keino rahoittaa valmennus on se, että työnantajasi kustantaa osallistumisesi kokonaan tai osittain. Tällöin sijoitus ei ainoastaan kehitä sinua, vaan myös koko työyhteisöäsi ja työpaikkaasi. Useimmiten työnantajat ovat myönteisiä työntekijöiden kehittämistä kohtaan, joten on suositeltavaa keskustella asiasta myös esihenkilösi kanssa.

       

Olitpa sitten töissä yrityksessä, oppilaitoksessa, yhdistyksessä tai muualla, tärkeintä on työntekijöiden hyvinvointi, jaksaminen, kyvyt ja taidot. Onnelliset ja hyvinvoivat ihmiset voivat palvella myös työpaikan visiota parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Voimme tarvittaessa kirjoittaa työnantajallesi lyhennelmän Luottava johtaminen -valmennuksen hyödyistä ja ilmoittautumiseen liittyvistä seikoista, tai voit esimerkiksi lähettää hänelle linkin tälle sivulle. Voit myös antaa työnantajallesi valmentaja Anu Vihosen yhteystiedot mahdollisia kysymyksiä varten (anu.vihonen@neway.fi, 040 510 8246, neway.fi).

3)APURAHA

Valmennukseen on mahdollista hakea myös apurahaa tai taloudellista tukea riippuen myöntäjän apurahalle asettamista tavoitteista. Apurahoja myöntävät monet säätiöt, kunnat, opetusministeriö sekä vastaavanlaiset tahot mm. tutkimukseen, projektien ja henkilötaitojen kehittämishankkeisiin sekä kulttuuriselle toiminnalle. Lue lisää eri mahdollisuuksista esimerkiksi Opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta täältä. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme mielellämme apurahaan liittyvissä kysymyksissä.

 

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Ilmoittautumismaksu maksetaan ennen valmennusta joko kerralla (1) tai useammassa tasaerässä*. Maksuton peruutus on mahdollista tehdä viimeistään neljä viikkoa ennen ensimmäistä valmennuspäivää. Esteen sattuessa tilalle voi tarvittaessa vaihtaa toisen osallistujan. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

 

*Jos haluat maksaa useammassa erässä, kerrothan siitä laittamalla viestiä tästä.

 

Valmennukseen sisältyvät materiaalit sekä lisämateriaalit toimitetaan valmennuksen alkaessa sekä sen jälkeen.

 

Mikäli ilmoitat kerralla useamman henkilön osallistumisen (2 hlöä tai 3 hlöä), olemme sinuun yhteydessä muiden osallistujien yhteystietojen varmistamiseksi ilmoittautumisen jälkeen. Näin myös he saavat ajantasaiset tiedot valmennukseen liittyen.

Turvattu maksunvälitys

Tilauksen voi maksaa luotto- tai pankkikortilla sekä ApplePay ja GooglePay -sovelluksilla. Verkkomaksut välittää turvallinen ja tunnettu maksuvälittäjä Wix Payments yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luotonantajien kanssa. Jos teet tilauksen laskulla, voit maksaa ostoksen tilisiirrolla omassa verkkopankissasi.

Copyright 2019 - 2024 Neway.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Yksityisyys, evästeet ja käyttöehdot

bottom of page