top of page
Notepad on Desk

Valmennukset

Tältä sivulta löydät tietoa tulevista valmennuksistamme.

Kestävän toimintakulttuurin luominen oman sisäisen tasapainon myötä.

Johtamistaidot uuteen aikaan: tiimiläisille, projektin vetäjille, esihenkilöille, yrittäjille, kouluttajille

  • Kuinka säilyttää luottamus muutoksessa.

  • Kuinka luoda rakentavaa toimintakulttuuria, joka ruokkii itse itseään.

  • Kuinka motivoida sekä itseä että muita uudessa ajassa.

NLP Master.jpg

NLP Master Practitioner Espoo,
syksy 2023

NLP Master Practitioner -koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat laajentaa NLP-osaamistasi. Opit uusia menetelmiä samalla kun taidot, joita Practitionerilla opit syventyvät ja voit lisätä niiden soveltamista käytännön elämään. Syvennät tietoisuustaitojasi; mitä kokemuksia mieli tuottaa ja miten se niitä tulkitsee. Paneudut monipuolisesti identiteetin ja olemassa olemisen tapoihin sekä vuorovaikutuksen eri tasoihin. Oman itsen tuntemisen lisäksi saat runsaasti välineitä muiden kanssa työskentelyyn mm. tukemiseen, ohjaamiseen, opettamiseen ja valmentamiseen.

Valmennus järjestetään yhteistyössä Neway:n ja Myötätuulivalmennus Oy:n kanssa.

Juuretjalatvus_t.jpg

Juuret ja latvus-valmennus,
16. - 17.9.2023, Helsinki

Jos elämäsi olisi puu, millainen se olisi? Muhkea tammi, notkea paju tai tuulessa taipuva rauduskoivu? Miten elämä ja eletyt vuodet ovat painaneet merkkinsä sinuun?

Valmennuksessa tutkimme omia juuria, vahvistamme sisäisiä voimavaroja ja selkiytämme tulevaisuuden visiota.

 

Eri menetelmien avulla tutkimme lempeästi historiaa, joka kertoo mistä tulemme ja miten menneisyys on meitä kasvattanut. Mitä kaikkea olemme oppineet itsestämme ja ympäröivästä maailmasta – ja miten kaikkea tätä voimme soveltaa tästä hetkestä eteenpäin.

 

Mitään ei tarvitse osata etukäteen, sillä valmennuksen keskiössä on kunkin osallistujan sisäinen oivaltaminen ja voimaannuttavan ilmapiirin ylläpitäminen. Riittää siis, että saavut avoimin mielin omana itsenäsi kokemaan ja oivaltamaan.

Kickstar_web.jpg

Intensiivinen henkilökohtainen valmennusohjelma elämän selkiyttämiseksi ja uuden suunnan kirkastamiseksi.

Luo pohja uudelle visiollesi ja saa selkeyttä omaan elämäntilanteeseen kolmen coachaustapaamisen ja niihin liittyvien lisämateriaalien avulla. Ohjelma sopii ihmisille, jotka haluavat saada selkeyttä, suuntaa ja tukea intensiivisessä elämänvaiheessa tai työtilanteessa. Se sopii myös ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan coachausta lyhyemmissä erissä. Sisältää kolme tapaamista etänä valmentaja Anu Vihosen kanssa. 

 

Kesto: 4 – 8 viikkoa

bottom of page