top of page
Notepad on Desk

Valmennukset

Tältä sivulta löydät tietoa tulevista valmennuksistamme.

Kestävän toimintakulttuurin luominen oman sisäisen tasapainon myötä.

Johtamistaidot uuteen aikaan: tiimiläisille, projektin vetäjille, esihenkilöille, yrittäjille, kouluttajille

  • Kuinka säilyttää luottamus muutoksessa.

  • Kuinka luoda rakentavaa toimintakulttuuria, joka ruokkii itse itseään.

  • Kuinka motivoida sekä itseä että muita uudessa ajassa.

Pre-Trainer logo.jpg

Syventävä NLP-koulutus NLP Master Practitioner -koulutuksen käyneille.

 

NLP Pre-Trainer käynnistyy keväällä 2024 Espoossa. Koulutus koostuu kolmesta viikonlopusta, jotka muodostavat yhtenäisen ja tiiviin kokonaisuuden. Käymme läpi NLP Master Practitioner -koulutuksen aiheita syventävin harjoituksin ja samanaikaisesti avarramme ajattelua siirtymällä lempeästi kohti NLP Trainer -koulutuksen syväluotaavia prosesseja. 

Koulutuksessa sinulla on mahdollisuus tutustua useisiin tapoihin, jolla NLP:tä voi käyttää. Pääset kurkkaamaan, kuinka NLP:n juuret ulottuvat Gestalt-työskentelyynja millaisia elementtejä sieltä on napattu mukaan NLP:n kehitykseen. Kuljet historiasta tähän hetkeen ja tulevaisuuteen mm. sosiaalipanoraamamallin ja MSP:n (Mental Space Psychology) kautta. Kokeilemme, kuinka NLP taipuu kuvaksi, liikkeeksi, sanoiksi ja sanattomaksi viestinnäksi.

 

Valmennus järjestetään yhteistyössä Neway:n ja Myötätuulivalmennus Oy:n kanssa.

nlp_people.jpg

Nyt NLP Practitioner valmennukseen osallistuminen mahdollistuu, vaikka asuisit kauempana tai viikonloppusi olisivat kortilla. Tämä valmennus toteutetaan sekä lähiopetuksena kasvokkain että digitaalisessa oppimisympäristössä livetapaamisina. Molemmat tavat mahdollistavat keskustelun, kyselyn, pareittain ja pienissä ryhmissä työskentelyn.

NLP Practitioner valmennus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ihmisestä, vuorovaikutuksesta, muutoksesta, itsetuntemuksesta, hyvinvoinnin sekä voimavarojen lisäämisestä, käyttäytymisestä ja mahdollisuuksista. NLP:tä opiskelevat eri elämäntilanteista ja erilaisilta aloilta tulevat ihmiset. Koulutuksessa saatua tietoa voit käyttää niin henkilökohtaisessa- kuin työelämässäkin.

Valmennus järjestetään yhteistyössä Neway:n ja Myötätuulivalmennus Oy:n kanssa.

PlantBG.jpg

Valmennus sinulle, jota kiinnostavat kysymykset; kuka olen, mistä olen tullut ja mihin olen menossa? Tässä valmennuksessa voit tutkia lempeästi, eri menetelmien avulla juuriasi, historiaa, joka kertoo mistä tulet ja miten menneisyytesi on sinua kasvattanut. Mitä kaikkea oletkaan oppinut itsestäsi ja ympäröivästä maailmasta ja miten kaikkea tätä sovellat tässä hetkessä?

Valmennus järjestetään yhteistyössä Neway:n ja Myötätuulivalmennus Oy:n kanssa huhtikuussa Helsingin keskustassa.

Kickstar_web.jpg

Intensiivinen henkilökohtainen valmennusohjelma elämän selkiyttämiseksi ja uuden suunnan kirkastamiseksi.

Luo pohja uudelle visiollesi ja saa selkeyttä omaan elämäntilanteeseen kolmen coachaustapaamisen ja niihin liittyvien lisämateriaalien avulla. Ohjelma sopii ihmisille, jotka haluavat saada selkeyttä, suuntaa ja tukea intensiivisessä elämänvaiheessa tai työtilanteessa. Se sopii myös ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan coachausta lyhyemmissä erissä. Sisältää kolme tapaamista etänä valmentaja Anu Vihosen kanssa. 

 

Kesto: 4 – 8 viikkoa

bottom of page