top of page
Neway_logo_musta.png
Personal Desk

Haluaisitko tehdä NLP-harjoituksia omassa rauhassa – ja saada selkeyttä, seesteisyyttä ja suuntaa juuri silloin, kun niitä eniten tarvitset?

NLP-Audiocoachaus: Kuunneltava NLP-kurssi mukanasi missä ja milloin tahansa

NLPAudiocoachaus_prodct.png
Audiocoach-Logo.png

(TAVALLISESTI 34 €) ALOITA NYT VAIN: 14,95 €

Kuuntele näyteNLP-Audiocoachaus
00:00 / 02:22

NLP-AUDIOCOACHAUKSEN MUKANA SAAT:

Aina välillä elämässä on tilanteita, jolloin tarvitsemme toisten tukea. Ajatukset saattavat kiertää kehää emmekä välttämättä tiedä, mitä haluamme ja mihin suuntaan lähteä.

Itselleni rinnallakulkija eli coach on ollut tärkeä matkakumppani elämäni eri vaiheissa. On helpottavaa, kun voi luottamuksellisesti avata ajatuksiaan ja coachin ohjaamana löytää itse vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

 

Parasta on ollut, että coachini eivät koskaan ole tarjonneet neuvoja, vaan ainoastaan ohjanneet ajatteluani tiedostamattoman mielen viisauteen. Sieltä nimittäin löytyvät kaikki ratkaisut – ja vain itse oivaltamalla voimme saada nuo voimavarat käyttöömme.

Vastaukset ovat jo itsessäsi – ne on vain tuotava esiin.

Anu_ryhmacoach.jpg

Anu Vihonen 

Senior NLP Trainer & Coach

 

Yli 15 vuoden ajan Anu auttanut ihmisiä oivaltamaan, kuinka NLP:n avulla on mahdollista mm. tuntea itsensä elinvoimaiseksi, tuoda esiin sisällä piileviä voimavaroja ja löytää tasapaino elämässä.

NLP-Audiocoachaus – kuunneltava NLP-kurssi mukanasi missä ja milloin tahansa

Muutama vuosi sitten järjestimme kahdesti kuukaudessa Ryhmäcoach-valmennussessioita livenä verkon välityksellä. Tämä audio-valmennus on koostettu noiden tapaamisten nauhoituksista.

 

Kyseessä on eräänlainen minivalmennus, jonka myötä saat käyttöösi merkittävimpiä NLP-menetelmiä hyödynnettäväksi omassa arjessasi. Valmennuksesta on hyötyä riippumatta aikaisemmasta NLP-kokemuksestasi.

 

NLP-Audiocoachaus -äänitteiden kanssa pääset tekemään NLP-harjoituksia, opit käyttämään oivalluttavia menetelmiä oman tiedostamattoman mielen hyödyntämiseksi sekä saat näkökulmia ja opastusta mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Ohjeistan sinut NLP-harjoitusten pariin ja voit itse päättää, kuinka pitkään ja syvästi haluat juuri sillä hetkellä paneutua kuhunkin aiheeseen. Kun teet harjoituksia ja käyt aiheita läpi myöhemmin uudestaan, on kokemus ja oivallukset yleensä ihan erilaisia kuin edellisellä kerralla.

Koulutuksissa emme anna valmiita vastauksia, vaan jokainen löytää itse vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Samalla tavoin toimimme myös NLP-Audiocoachauksessa. Äänitteillä vahvistamme sitä, että jokainen oivaltaa itse, kuinka edetä elämässään.

NLP-Audiocoachaus.png
NLPAudiocoachaus_prodct.png

NLP-Audiocoachaus on luotu, jotta kuka tahansa voisi aloittaa, kokea sekä kerrata NLP:n eri menetelmiä helposti ja nopeasti – ja löytää uusia voimavaroja niiden myötä.

NLP-Audiocoachauksen myötä todennäköisesti tavoitat:

 • Seesteisen ja rauhallisen olotilan

 • Tietoisuuden omista voimavaroista ja siitä, kuinka ottaa niitä käyttöön

 • Myönteisen vision tulevaisuudesta

 • Luottamuksen siihen, että haastavillakin tilanteilla on taipumus järjestyä

 • Energiaa ja elämän paloa omaan arkeen

NLP-AUDIOCOACHAUKSEN MUKANA SAAT SIIS:

16-osainen NLP-Audiocoachaus käytössäsi missä ja milloin tahansa.

Kuuntele ja tee NLP-harjoituksia omassa rauhassa keskeytyksettä Anu Vihosen (NLP Trainer & Coach) ohjaamana.

Lue aikaisempien kurssilaisten kommentteja ja oivalluksia työkirjasta.

BG_imgLeaf (1).jpg
NLPAudiocoachaus_prodct.png

Saat siis kaikki seuraavat materiaalit
NLP-Audiocoachauksen mukana:

 • Ladattavat NLP-Audiocoachaus -äänitteet ja ohjeistukset harjoitteisiin (Kesto: 1 h 18 min + harjoituksiin itsenäisesti käytettävä aika)
   

 • Digitaalisen NLP-Audiocoachaus -työkirjan (Sivumäärä: 48)
   

 • Linkin NLP-Audiocoachaus -äänitteisiin myös netissä (Kuuntele missä ja milloin tahansa verkon välityksellä)

(Tavallisesti: 34 €)

HINTA NYT: 14,95 €

PaymentsIMG.webp

Voimassa rajoitetun ajan.

Usein kysyttyä

Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä osoitteeseen info@neway.fi.

Mitä tulen oppimaan NLP-Audiocoachauksen aikana?

NLP-Audiocoachauksen aikana saat perustaidot, tietämyksen ja ymmärryksen siitä, mitä NLP pitää sisällään ja millaisia mahdollisuuksia sen avulla voit elämässäsi avata. Käsittelemme seuraavia aiheita.

1. osa: Negatiivisten tunteiden poistaminen & tyyneyden lisääminen

– Ryhmäcoachauksen taustaa

– Mielikuvaharjoitus

– Tavoitteiden tarkastelu

– Vaikuttamiskehä

– Elämä parhaimmillaan -haastattelu

– Risteyskohdassa – Aikajanan havainnointi

– Rentous

Osa 2: Tavoitteet ja kohti-ajattelu

– Meditaatio

– Vetovoimaisen tavoitteen luominen

– Ego & Sisin

– Kolme tietä

– Mielikuvaharjoitus

– Mitä tekisin, jos kaikki olisi mahdollista?

– Tavoitteen asettamisen -mallin hyödyntäminen
– Loppurentous

Koska kurssi alkaa ja loppuu?

Kurssi on käytössäsi heti, kun olet ostanut sen. Kun tilaat NLP-Audiocoachauksen, saat latauslinkin (voimassa 30 päivää), josta voit ladata kaikki siihen kuuluvat materiaalit omalle tietokoneellesi sekä muille laitteille.

 

Voit suorittaa kurssin juuri itselle sopivaan tahtiin niin nopeasti tai hitaasti kuin haluat. Kurssilla ei ole alkamis- tai loppumispäivää, vaan se on sinun sillä hetkellä kun olet sen ostanut.

Kuinka kauan materiaalit on käytössäni?

 

Materiaali on sinun sillä hetkellä, kun olet ostanut ja ladannut sen itsellesi talteen.

Millä maksutavoilla voin maksaa kurssin?

 

Kurssin voi maksaa luotto- tai pankkikortilla sekä ApplePay ja GooglePay -sovelluksilla. Verkkomaksut välittää turvallinen ja tunnettu maksuvälittäjä Wix Payments yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luotonantajien kanssa.

Entä jos NLP-Audiocoachaus ei olekaan minulle sopiva?

 

Tuotteella on täysi 10 päivän tyytyväisyystakuu. Mikäli olet jostain syystä tyytymätön siihen, palautamme rahasi. Riittää, että ilmoitat asiasta meille osoitteeseen info@neway.fi.

Kuka ohjaa tämän valmennuksen?

 

Valmennuksen osiot ohjaa NLP-kouluttaja, senior NLP Trainer & Coach Anu Vihonen.

Tarvitseeko minun ladata jotakin?

Kyllä – tuote on ladattavassa muodossa. Kun olet tilannut NLP-Audiocoachauksen, saat siihen latauslinkin. Lataa Zip-tiedosto ja avaa se tietokoneellasi, ja saat pääsyn kaikkiin materiaaleihin.

Miten valmennusmateriaali toimitetaan?

 

Kaikki tämän valmennuksen materiaalit ovat digitaalisessa muodossa ja ladattavissa tilauksen tehtyäsi. Lataathan tiedoston 30 päivän sisällä tilauksestasi. Voit käydä materiaaleja läpi kaikilla laitteilla, kuten älypuhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella sekä tavallisella tietokoneella. Kaikki materiaalit ovat heti käytössäsi.

Kenelle NLP-Audiocoachaus sopii?

 

NLP-Audiocoachaus on suunniteltu ihmisille, jotka kaipaavat elämäänsä selkeyttä, seesteisyyttä ja suuntaa; haluavat kokeilla, harjoittaa tai kerrata NLP:tä omalla ajallaan; ja löytää uusia voimavaroja elämäänsä.

Aikaisempaa NLP-kokemusta ei tarvita.

Kuinka kauan kurssin läpi käyminen kestää?

 

Äänitteiden yhteiskesto on noin 1 h 18 min. Aiheisiin ja harjoituksiin käytettävä aika on kuitenkin osallistujan päätettävissä – mitä syvemmin harjoituksiin heittäytyy ja niitä pohtii, sitä enemmän niistä saa irti.

Muuta kysyttävää?

 

Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä osoitteeseen info@neway.fi ja autamme mitä pikimmiten.

Copyright 2019 - 2023 Neway.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Yksityisyys, evästeet ja käyttöehdot

bottom of page