top of page
SosPanLogo.png
Cafe Window
Sosiaalipanoraama-All-Devices1.png

Ohjaajana NLP Trainer & Sosiaalipanoraamavalmentaja Anu Vihonen, joka tuttu mm. seuraavista yhteyksistä.

Verkkovalmennus:

NLP & Ihmissuhteet

Sosiaalipanoraamaa verkossa

Oivalla, kuinka teet ongelmallisina pitämistäsi ihmissuhteista toimivia, luot pitävät sisäiset rajat sekä tavoitat tyyneyden ja ymmärryksen elämää kohtaan.

Oivalla, kuinka teet ongelmallisina pitämistäsi ihmissuhteista toimivia, luot pitävät sisäiset rajat sekä tavoitat tyyneyden ja ymmärryksen elämää kohtaan.

Vien kerran viikossa isälleni ruokakassin, sillä hän ei enää pysty itse käymään kaupassa. Tilaan lähikaupan nettisivuilta isäni ohjeiden mukaan seuraavan viikon ruuat – tärkeimpinä Pingviini-tuutit ja Kalinka-jogurtit, joita "ei saa unohtaa".

 

Joka maanantai klo 9.30 hän soittaa ja kertoo, mitä ruokia haluaa tilata. Yhtenä maanantaina soittoa ei kuulunut enkä saanut häneen yhteyttä lukuisista yrityksistä huolimatta. Tämän seurauksena säntäsin hänen kotiinsa selvittämään, mitä oli tapahtunut. Isällä oli kaikki hyvin, puhelin ei vain jostain syystä löytänyt yhteyttä verkkoon. Näin oli ilmeisesti ollut jo jonkin aikaa.

 

Ennen olisin ollut tuohtunut ja läksyttänyt isääni siitä, miksei hän ollut ottanut yhteyttä turvaranneketta käyttäen. Nyt hieman yllättäen kuitenkin ajattelin, että juuri näin kuuluikin tapahtua eikä tämä niin vakavaa ole. 

 

Suhtautumiseni isään ja samalla omia reaktioitani kohtaan on vuosien varrella muuttunut huimasti. Yksi syy muutokseen on siinä, miten ja mihin kohtaan olen asettanut isän omassa ajattelussani. 

 

Olemme nimittäin sijoittaneet kaikki tuntemamme ihmiset ympärillemme mielikuvina, henkilöityminä. Kun NLP-harjoituksin muutamme näiden henkilöitymien sijainteja, muuttuu suhteemme heihin välittömästi.

 

Kyse on sosiaalipanoraamamallista (The Social Panorama Model), jonka hollantilainen sosiaalipsykologi ja NLP Trainer Lucas Derks on kehittänyt. Mallin avulla voimme ymmärtää itseämme ja muita aivan uudella tavalla. 

 

Menneisyyden tapahtumia emme voi muuttaa. Voimme kuitenkin aina muuttaa omia tunnekokemuksiamme ja siinä piilee mallin voima. Kun ymmärrys omaa itseä kohtaan kasvaa, tyyneys lisääntyy.

Sosiaalipanoraamamalli

The Social Panorama model™

Valmennus pohjautuu Lucas Derksin kehittämään sosiaalipanoraamamalliin, jonka avulla voimme mm. muuttaa suhdettamme muihin ihmisiin muokkaamalla mielikuvissamme olevia henkilöitymiä. Tiivistettynä malli on yhdistelmä NLP:tä ja sosiaalipsykologiaa

 

Kattavin harjoitus, jonka tulemme verkkokurssin aikana tekemään on Lapsuuden perhepanoraaman tutkiminen ajalta, jolloin olet ollut noin viisivuotias. Harjoituksen myötä on todennäköistä, että tulet ymmärtämään yhä paremmin itseäsi, omaa käyttäytymistäsi ja sitä kuka oikeastaan olet. Lisäksi ymmärrys lapsuuden perheenjäseniä kohtaan hyvin todennäköisesti kasvaa.

NLP-Ihmissuhteet_box.png
SocialPanorama_IMG.png

Verkkovalmennuksen myötä oivallat, kuinka sosiaalipanoraamamalli toimii ja miten voit heti alkaa käyttämään sitä elämässäsi.

Mallin avulla on mahdollista

  • ymmärtää omaa itseä, käyttäytymistä ja reaktioita

  • ​muokata tunnekokemuksia ihmisistä, tilanteista ja menneisyyden kokemuksista

  • ​nostaa vuorovaikutus tai ihmissuhde uudelle tasolle kenen tahansa kanssa

  • ​löytää tyyneys ja luottamus elämää kohtaan ymmärtämällä paremmin omaa menneisyyttä Lapsuuden perhepanoraamaa tarkastelemalla

  • ​vahvistaa omia rajoja

  • ​päästää irti mieltä rajoittavista ajatuksista, kokemuksista ja ihmisistä

  • ​ottaa käyttöön voimavaroja, joita et välttämättä tiennyt itsessäsi olevan

Muokkaa tunnekokemuksia ihmisistä, tilanteista ja menneisyyden kokemuksista.

Ymmärrä paremmin omaa itseä, käyttäytymistä ja reaktioita.

Vahvista omia rajoja.

Anu Vihonen 

Senior NLP Trainer & Coach, Sosiaalipanoraamavalmentaja

2000-luvun alussa törmäsin kirjainyhdistelmään NLP. Tuolloin en vielä tiennyt, mitä se tarkoitti. Olin ainoastaan kuullut, että NLP-teorian ja -harjoitusten avulla oli mahdollista vaikuttaa omiin ajatuksiin. Se oli mielestäni erikoinen ajatus, koska luulin pysyväni aina stressaantuneena, murehtivana ja muita kannattelevana ihmisenä.

 

Olin kuitenkin lopen väsynyt ajatusmalleihini ja niinpä päätin ilmoittautua NLP Practitioner -koulutukseen. Se oli elämäni paras päätös, jonka myötä alkoi matka oman itsen äärelle ja tasapainoiseen elämään.

Seuraavalla tasolla eli NLP Master -koulutuksessa tutustuin sosiaalipanoraamamalliin, joka alkoi avaamaan ajattelun rakenteita ja kaikkea sitä, mielleavaruudestamme voi löytyä. Vuonna 2005 mallin kehittäjä Lucas Derks saapui Suomeen pitämään sosiaalipanoraamavalmentajakoulutusta, johon osallistuin.

 

Kun vuonna 2010 olin valmistunut NLP-kouluttajaksi ja alkanut ohjata pitkiä valmennuksia, alkoivat kurssikaverit ja kollegat kysellä voisinko pitää heille lyhyen koulutuksen sosiaalipanoraamamallista. Siitä alkaen olen pitänyt 1 - 2 päivää kestäviä sosiaalipanoraamavalmennuksia yhden tai kaksi vuodessa.

nlp_people.jpg
Desk Accessories

NLP & Ihmissuhteet -verkkovalmennus

Nyt olen luonut aiheesta verkkovalmennuksen, jotta kuka tahansa voisi hyödyntää mallia milloin tahansa. Verkkovalmennuksen pohjana on kesällä 2020 nauhoitettu valmennus, jonka pidin livenä Zoom-ohjelman välityksellä. Valmennus kesti tuolloin yhden päivän ja olemme nyt tiivistäneet tuon kyseisen valmennuspäivän tähän verkkokurssiin.

 

Kattavin harjoitus, jonka tulemme verkkokurssin aikana tekemään on Lapsuuden perhepanoraaman tutkiminen ajalta, jolloin olet ollut noin viisivuotias. Harjoituksen myötä on todennäköistä, että tulet ymmärtämään yhä paremmin itseäsi, omaa käyttäytymistäsi ja sitä kuka oikeastaan olet.

 

Saattaa olla, että kurssi on sinulle eheyttävä prosessi, koska sen aikana menemme syvälle tiedostamattoman mielen viisauteen.

NLP & Ihmissuhteet

Sosiaalipanoraamaa verkossa

Anu Vihosen ohjaamat oppitunnit ja harjoitukset

Kurssin pohjana on kesällä 2020 nauhoitettu valmennus, jonka pidin livenä Zoom-ohjelman välityksellä. Valmennus kesti tuolloin yhden päivän ja olemme nyt tiivistäneet tuon kyseisen valmennuspäivän verkkokurssiksi. Voit katsella valmennuksen kerralla tai käydä sitä läpi aihe kerrallaan 11:n erillisen oppitunnin avulla. 

 

Teoriaan ja harjoituksiin käytettävä aika on noin. 3 - 4 tuntia riippuen henkilön aikaisemmasta kokemuksesta sekä tarkastelussa olevista asioista ja tilanteista.

NLP-Ihmissuhteet_video.png

Digitaalinen kurssikirja

Omalta valmennussivultasi löydät 55-sivuisen digitaalisen kurssimateriaalin, jonka voit ladata omalle tietokoneellesi ja muille laitteille sekä halutessasi tulostaa. Kurssikirja sisältää yhteenvedon kaikista osioista sekä harjoitukset, jotka valmennuksen aikana teemme. Lukemalla harjoitukset läpi video-ohjauksen lisäksi voit sisäistää uudet menetelmät helposti ja nopeasti.

 

Kurssikirjan avulla voit halutessasi tehdä harjoituksia myös ystävän kanssa, jolloin molempien on mahdollista päästä entistä syvemmälle omaan sosiaalipanoraamaansa. Voit käyttää kurssikirjaa apunasi koko valmennuksen ajan sekä kerrata aiheita sen avulla valmennuksen jälkeen.

NLP-Ihmissuhteet_kirja.png

Kuunneltavat ja ladattavat äänitteet

Saat koko valmennuksen sekä sen kaikki eri osiot itsellesi kuunneltavina äänitteinä. Voit kuunnella aiheita ja harjoituksia omalta valmennussivulta käsin ja voit myös ladata ne omalle tietokoneellesi sekä muille laitteille. Näin voit käydä aiheita läpi omaan tahtiin missä ja milloin tahansa.

NLP-Ihmissuhteet_audio.png

VERKKOVALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Vaihe 01

”Mitä odotan?”

Kuinka valmistautua valmennukseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Läsnäolon löytäminen

Kun keho rauhoitetaan, mieli rauhoittuu ja se voi alkaa ottaa vastaan uutta informaatiota.

Vaihe 02

Sosiaalipanoraamamallin ymmärtäminen

Mistä mallissa on kyse, mitkä perusoletukset siinä on voimassa, kuka on mallin kehittäjä ja miten voimme hyödyntää mallia omassa elämässä?

Minän mielikuva

Minän mielikuvalla leikittely avaa mallin teoriaa konkreettisesti.

Kaikkien maailman ihmisten keskellä

Harjoituksen tarkoituksena on herätellä henkilöitymiä, joita mielessäsi on.

Perhepanoraaman piirtäminen

Ohjeet perhepanoraaman piirtämiseen.

Vaihe 03

Lapsuuden perhepanoraama -harjoitus

Tutkimme ja muokkaamme lapsuuden perhepanoraamaa ikäkaudelta viisi.

Rajat & dominoivat henkilöitymät

Sosiaalipanoraamamallin myötä tulemme paremmin tietoiseksi omista rajoista, koska muutamme menneisyyden kokemuksiamme.

Irtipäästäminen

Kun päästämme irti jostakin ihmisestä, saavat molemmat tilaa elää enemmän omannäköistään elämää.

Vaihe 04

Tyyneyden lisääminen & uuden perhepanoraaman tasapainottaminen

Oivalla, millainen merkitys eri sosiaalipanoraamamalleilla voi olla. Kerron myös, mitkä asiat omassa sosiaalipanoraamassasi on hyvä huomioida, jotta siitä voi tulla paras mahdollinen.

”Mitä otan mukaan?”

Se kasvaa, mihin huomio kiinnittyy.

Voimme aina muuttaa omia tunnekokemuksiamme ja siinä piilee koko NLP:n ydin. Kun ymmärrys omaa itseä kohtaan kasvaa, myös tyyneys lisääntyy.

Writing in Notepad

NLP & Ihmissuhteet – Sosiaalipanoraamaa verkossa

-verkkovalmennuksen myötä on mahdollista:

ymmärtää paremmin omaa itseä, käyttäytymistä ja reaktioita

 

muokata tunnekokemuksia ihmisistä, tilanteista ja menneisyyden kokemuksista

 

​nostaa vuorovaikutus uudelle tasolle kenen tahansa kanssa

löytää tyyneys ja luottamus elämää kohtaan ymmärtämällä paremmin omaa menneisyyttä Lapsuuden perhepanoraamaa tarkastelemalla

​vahvistaa omia rajoja

 

päästää irti mieltä rajoittavista ajatuksista, kokemuksista ja ihmisistä

 

​ottaa käyttöön voimavaroja, joita et välttämättä tiennyt itsessäsi olevan

Sosiaalipanoraama-All-Devices1.png

Kun aloitat verkkovalmennuksen nyt, saat...

NLP & Ihmissuhteet -video-oppitunnit

Saat heti pääsyn omalle valmennussivulle, josta löydät 11 Anun ohjaamaa video-oppituntia.

NLP & Ihmissuhteet -digitaalisen kurssikirjan

55-sivuinen kurssikirja sisältää syventävän yhteenvedon kaikista osioista sekä harjoitukset, jotka valmennuksen aikana teemme.

NLP & Ihmissuhteet -kuunneltavat ja ladattavat äänitteet

Kuuntele valmennuksen eri osioita missä ja milloin tahansa. Voit kuunnella äänitteitä omalta valmennussivulta käsin ja voit myös ladata ne omalle tietokoneellesi sekä muille laitteille. 

Bonus: NLP-audiosarja

Saat kokoelman kuunneltavia NLP-harjoituksia, rentoutuksia ja menetelmiä siihen, miten voit heti hyödyntää NLP:tä elämässäsi. 13-osaisen audiosarjan myötä saat käsityksen siitä, kuinka viedä NLP-taitoja käytäntöön yhdessä sosiaalipanoraamamallin kanssa. Löydät audiosarjan automaattisesti omalta valmennussivultasi.

Bonus: NLP-Työkirja e-kirja

83-sivuinen NLP-työkirja antaa käytännönläheisiä keinoja siihen, kuinka voit heti alkaa rikastuttamaan omaa ja muiden elämää NLP-taitoja käyttämällä. Sen tarkoituksena on toimia ikään kuin karttana oman mielen muokkaamiseen ja ajattelun selkiyttämiseen. Työkirjan avulla pääset mm. tutustumaan viiteen NLP:n ydinaiheeseen, ​kokeilemaan yksinkertaisia ja voimauttavia NLP-harjoituksia, ​lukemaan oivalluttavia esimerkkitarinoita NLP:stä, omaan mieleen vaikuttamisesta ja mahdollisuuksien kentän laajentamisesta. Löydät myös työkirjan automaattisesti omalta valmennussivultasi.

Tavallisesti 157 €

Hinta nyt: 57 €

 Sisältää 10 päivän tyytyväisyystakuun. Turvallinen STRIPE-maksunvälitys yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luotonantajien kanssa. Käyttöehdot.

Usein kysyttyä

Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä osoitteeseen info@neway.fi.

Miten tämä valmennuskokonaisuus toimii?

Kun olet ostanut NLP & Ihmissuhteet -verkkovalmennuksen, saat heti pääsyn omalle verkkovalmennussivullesi. Sieltä löydät kaikki kokonaisuuteen sisältyvät osiot ja materiaalit, joita voit heti alkaa käymään läpi omaan tahtiin ja haluamassasi järjestyksessä. Kirjautumislinkit ja ohjeet lähetetään myös sähköpostiisi.

Tarvitsenko aikaisempaa kokemusta NLP:stä?

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta NLP:stä ja sinulla voi olla. Verkkokurssin aikana tehtävät harjoitukset ovat hyvin helppoja. Ne vaativat ainoastaan avoimen mielen ja halun heittäytyä mielikuvitusmaailmaan kokeilemaan, mitä kaikkea voitkaan sieltä löytää. Kun ennakkoluulottomasti lähdet tekemään harjoituksia, saattaa olla, että verkkokurssin päätteeksi tyyneytesi on lisääntynyt ja ymmärrys itseä kohtaan on kasvanut. Ne ovat juuri niitä asioita, joita haluan sinulle tämän kurssin myötä tuoda.

Mitä jos ei muista lapsuudestaan mitään?

Riittää hyvin, jos muistat minkä tahansa neutraalin kokemuksen, kun olit noin 5-vuotias. Tämä voi olla esimerkiksi sellainen, että leikit omassa huoneessasi nukeilla, sisko lukee olohuoneessa kirjaa, äiti tekee ruokaa keittiössä ja isä on vaikkapa töissä. Kun kokemus on riittävän neutraali, siinä ei juurikaan ole tunteita mukana ja näin pystyy tarkastelemaan lapsuuttaan objektiivisesti.

 

Verkkovalmennus sisältää useita muitakin harjoituksia. Harjoitusten avulla voi esimerkiksi päästää irti tietyistä ihmisistä, vahvistaa sisäisiä rajoja tai tarkastella tämänhetkisiä ihmissuhteita. Valmennukseen tarvitset avoimen mielen ja innokkuuden uuden oppimiseen.

Kuinka kauan minulla on sisäänpääsy verkkomateriaaleihin?

Kurssi on käytössäsi 6 kk ostopäivästä eteenpäin. Voit siis halutessasi kerrata aihealueita moneen kertaan ja myös ladata osan materiaaleista talteen omille laitteillesi. Näitä ovat esimerkiksi kurssikirja sekä äänitteet kaikista oppitunneista.

Saako kurssista todistuksen?

 

Verkkokurssista ei saa automaattisesti todistusta. Jos kuitenkin haluat saada suoritustodistuksen kurssista (esimerkiksi työnantajaa varten), voimme toimittaa sellaisen erikseen sähköpostiisi näin pyydettäessä.

Kuka ohjaa tämän valmennuksen?

 

Valmennuksen ohjaa NLP-kouluttaja, senior NLP Trainer & Coach Anu Vihonen.

Tarvitseeko minun ladata jokin tietokoneohjelma käyttääkseni palvelua?

Ei tarvitse. Tarvitset ainoastaan internet-yhteyden päästäksesi kirjautumaan omalle valmennussivullesi.

Miten valmennusmateriaali toimitetaan?

 

Kaikki tämän valmennuksen materiaalit ovat digitaalisessa muodossa ja tallessa omalla valmennussivullasi internetissä. Voit katsoa materiaaleja kaikilla laitteilla, kuten älypuhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella sekä tavallisella tietokoneella. Kaikki materiaalit ovat heti käytössäsi.

Entä jos valmennus ei olekaan minulle sopiva?

 

Valmennuksella on täysi 10 päivän tyytyväisyystakuu. Mikäli olet jostain syystä tyytymätön kurssiin, palautamme rahasi. Riittää, että ilmoitat asiasta meille osoitteeseen info@neway.fi.

Millä maksutavoilla voin maksaa kurssin?

 

Kurssin voi maksaa luotto- tai pankkikortilla sekä ApplePay ja GooglePay -sovelluksilla. Verkkomaksut välittää turvallinen ja tunnettu maksuvälittäjä Stripe yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luotonantajien kanssa.

 

Mikäli verkkomaksaminen ei onnistu, voit myös tilata sähköpostiisi toimitettavan laskun (toimitetaan vuorokauden sisällä tilauksestasi). Tällöin kurssin hintaan lisätään + 7 €:n laskutuslisä. Pääsy verkkovalmennukseen toimitetaan laskun mukana

Kuinka kauan kurssin läpi käyminen kestää?

 

Aiheisiin ja harjoituksiin käytettävä aika on osallistujan päätettävissä – kurssia voi siis käydä läpi omaan tahtiin ja siinä järjestyksessä kuin itse haluaa. 

 

Teoriaan ja harjoituksiin käytettävä suositus-aika on noin. 3 - 4 tuntia riippuen henkilön aikaisemmasta kokemuksesta sekä tarkastelussa olevista asioista ja tilanteista.

Muuta kysyttävää?

Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä osoitteeseen info@neway.fi ja autamme mitä pikimmiten.

Kommentteja aikaisemmille Neway:n kursseille osallistuneilta

– Iso kiitos NLP-opeista ja ihmisläheisestä ihanasta asenteestasi. On ollut ilo osallistua yhteiselle matkalle. 

– Kiitos tästä huikeasta matkasta mielen ja kielen sopukoihin. Olet super osaava ja viisas ohjaaja. Loit turvallisen ilmapiirin, kun kaikki on ok! Empatiakykysi auttoi vaikeissa tilanteissa.

VIDEO-OPPITUNNIT

Saat heti pääsyn omalle valmennussivulle, josta löydät 11 Anun ohjaamaa video-oppituntia.

DIGITAALINEN KURSSIKIRJA

55-sivuinen kurssikirja sisältää syventävän yhteenvedon kaikista osioista sekä harjoitukset, jotka valmennuksen aikana teemme.

KUUNNELTAVAT JA LADATTAVAT ÄÄNITTEET

Kuuntele valmennuksen eri osioita missä ja milloin tahansa. Voit kuunnella äänitteitä omalta valmennussivulta käsin ja voit myös ladata ne omalle tietokoneellesi sekä muille laitteille. 

Copyright 2019 - 2023 Neway.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Yksityisyys, evästeet ja käyttöehdot

bottom of page