top of page
Luottamus-BG.jpg
Luottamustext2.png

pelon
poistava
voima

Tulevaisuutta ei voi ennustaa kuin pieniltä osin. Koska emme tarkkaan ottaen tiedä, mitä edessä oleva tuo tullessaan, moni alkaa helposti ajatella pahinta. Mitä enemmän tietoisesti mietimme jotain uhkaa, sitä suuremmaksi tunne mielessä kasvaa ja saattaa saada suhteettoman suuret mittasuhteet. Pelko saa meidät kadottamaan yhteyden itseen ja toimimaan muiden ohjaamina.
 
Pelko on yksi vahvimmista tunteista – ja sen voittamiseksi tarvitsemme
luottamusta.
LuottamusKirjaAnu.jpg
FBProfileIMG3.jpg

Anu Vihonen

Kirjoittaja, NLP-valmentaja ja henkilökohtainen coach

Pelosta luottamukseen

Pelko on hyvin tuttu tunne itselleni, sillä pelkäsin lähes 40-vuotiaaksi asti. Stressaannuin helposti ja ajattelin koko ajan kaikkia asioita, joissa olisi mahdollista epäonnistua. Lopulta tuli päivä, jolloin en enää jaksanut pelätä. Tuolloin ainoa vaihtoehto oli alkaa rakentaa pelon tilalle luottamusta.

 

Luottamus, pelon poistava voima -kirja avaa pelon syntymekanismeja ja auttaa meitä ymmärtämään itseämme paremmin. Kun pelon takana olevat syyt selviävät, alkaa se yleensä väistyä. Pelon poistuessa ihmisen on mahdollista löytää yhteys itseensä ja sitä kautta oppia luottamaan siihen, että elämä kantaa. Kun ei enää pelota, tulevaisuus näyttäytyy tasapainoisena ja sitä kohti on hyvä lähteä.

Kenelle kirjasta on hyötyä?

Kirjasta on erityisesti hyötyä, kun haluat:

 • ymmärtää pelon syntymekanismeja ja sitä, kuinka voit muuttaa kaikenlaiset tunteet voimavaroiksi

 • tavoittaa ja säilyttää luottamuksen muutoksessa riippumatta siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu

 • ​ottaa käyttöön toimivia NLP-malleja ja -menetelmiä olotilasi muuttamiseen

 • ​palauttaa yhteyden omaan itseen ja siihen, millaista elämää sisimmässäsi haluat elää

 • ​hahmottaa toisten ihmisten maailmankuvia siten, ettei muiden negatiivinen käyttäytyminen enää vaikuta sinuun samalla tavalla

Luottamus-BG.jpg
Sivuja_Luottamus.png

Kuinka säilyttää luottamus muutoksessa?

Kirjan tarkoituksena on antaa tilaa ajatuksille – ja samalla tuoda uusia näkökulmia pelon kohtaamiseksi.

 

Omakohtaisten tarinoiden lisäksi olen haastatellut kirjaan henkilöitä, jotka ovat pystyneet muuttamaan eriasteisia pelkoja, negatiivisia toimintamalleja ja uskomuksia luottamukseksi – ja siten saaneet elämäänsä lisää voimavaroja

 

Pääset tutustumaan pelon taustalla oleviin syihin sekä siihen, miten voit harjoittaa mieltä niin, että päivittäisen olotilan täyttääkin pelon sijaan luottamus.

Luottamus-BG.jpg

Enemmän kuin kirja

Olen koonnut kirjaan aiheisiin liittyviä NLP-harjoituksia, joista on ollut apua niin itselleni kuin haastattelemilleni henkilöille luottamuksen tavoittamiseksi elämässä. Kirjan mukana saat pääsyn myös videoihin, joiden avulla voit halutessasi tehdä harjoituksia ohjauksessani.

 

Kun tilaat kirjan, saat

 • Luottamus, pelon poistava voima -kirjan (180 sivua)
   

 • ​Pääsyn Luottamus, pelon poistava voima -videoharjoituksiin netissä

LuottamusProduct.png
Sisalto

Anu Vihonen

NLP Trainer & Personal Coach

Yrittäjä, kouluttaja, tietokirjailija, NLP Trainer & Coach Anu Vihonen on lähes 20 vuoden ajan auttanut ihmisiä oivaltamaan, kuinka on mahdollista tuntea itsensä elinvoimaiseksi, pitää yllä antoisia vuorovaikutussuhteita ja luoda omannäköinen elämä.

 

Tutustu Anuun lisää täältä.

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
IMG_0699 kopio_edited.jpg
Luottamus-BG.jpg

– Olen tullut siihen käsitykseen, että tunteet vain tulevat ja menevät koko ajan. Ne ovat ajatustemme luomia mielikuvia.

AanikirjaLuottamus2.png

PIDÄTKÖ ENEMMÄN KIRJOJEN KUUNTELEMISESTA?

Kuuntele Luottamus, pelon poistava voima äänikirjana.

Lataa äänikirja omille laitteillesi – ja kuuntele kirjaa sekä tee sen harjoituksia omaan rauhalliseen tahtiin missä ja milloin tahansa.

Lukija: Anu Vihonen

Kesto: 4 h 44 min

LuottamusLogo.png
bottom of page