top of page
Cute Notebooks

Henkilökohtainen valmennusohjelma elämän selkiyttämiseksi ja uuden suunnan kirkastamiseksi.

Nyt noin kuukausi coachauksen päättymisestä olen huomannut muutokset itsessäni ja ymmärrän sen, kuinka kaikella on tarkoituksensa. Oleellista on se, etten ole yrittänyt kiirehtiä muutosten tapahtumista, vaan olen antanut niiden edetä omalla painollaan. Teen päivittäin töitä ajatusteni kanssa ja opin samalla myös ymmärtämään itseäni koko ajan paremmin. Muutettuani ajatteluani, suhtautumistani ja käyttäytymistäni olen saanut muutoksia aikaan myös muissa ihmisissä. Tämän myötä esimerkiksi omat rajat ovat vahvistuneet, suhde puolisoon muuttunut ja pidän myös työstäni todella paljon.

Uuden Edessä Kickstart on intensiivinen yhdestä kolmeen kuukautta kestävä valmennusohjelma elämän selkiyttämiseksi ja uuden suunnan kirkastamiseksi.

Luo pohja uudelle visiollesi ja saa selkeyttä omaan elämäntilanteeseen kolmen coachaustapaamisen ja niihin liittyvien lisämateriaalien avulla. 

 

Uuden Edessä Kickstart sopii ihmisille, jotka haluavat saada selkeyttä, suuntaa ja tukea intensiivisessä elämänvaiheessa tai työtilanteessa. Se sopii myös ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan coachausta lyhyemmissä erissä. 

 

Sisältää kolme tapaamista etänä valmentaja Anu Vihosen kanssa.

 

Kesto: 4 - 8 viikkoa

Uuden Edessä Kickstart on sinua varten, kun haluat

 • Luoda pohjan uudelle visiollesi ja saada selkeyttä omaan elämäntilanteeseen

 • Saada tukea ja ohjausta intensiivisessä elämänvaiheessa tai työtilanteessa viiden viikon ajan

 • Aloittaa coachauksen lyhyemmissä erissä

 • Oppia löytämään vastauksia omasta itsestä käsin

 • Saada työkaluja oman uran, energian ja motivaation nostamiseksi uudelle tasolle säilyttäen samalla tasapainon elämässäsi

Henkilökohtaiset tapaamiset, jotka vievät kohti tavoitteitasi:

1

Strategia

Jokaisen coachaustapaamisen alussa kartoitamme sen hetkisen tilanteesi ja luomme vision siitä, mitä kohti lähteä. Luomme strategian, jota hyödyntämällä tavoitteeseen pääseminen on mahdollista.

2

Keinot

Jokaisessa coachaustapaamisessa saat käyttöösi uusia menetelmiä tavoitteesi mahdollistamiseksi ja oivallat, kuinka voit viedä keinot heti käytäntöön elämässäsi.

3

Toiminta & Raportointi

Jokaisen coachaustapaamisen jälkeen saat aiheeseen liittyvät toimintaohjeet ja tehtävät, joiden myötä siirrymme coachauksen seuraavaan vaiheeseen.

Käsittelemme mm. seuraavia teemoja, joiden myötä uusia oivalluksia pääsee syntymään.

*Lopullinen sisältöpainotus täsmentyy valmennettavan tarpeiden ja toiveiden perusteella.

1

NYKYTILANNE JA UUSIEN MAHDOLLISUUKSIEN AVAAMINEN

Nykytilanteen kartoituksessa katsot elämääsi ikäänkuin ulkopuolisen silmin. Siirryt mahdollisesta ongelmakeskeisestä ajattelusta kohti uusia oivalluksia. Tarvittaessa poistamme rajoittavia uskomuksia ja luot vision, jota lähdet mission avulla saavuttamaan ja toteuttamaan.

2

TAVOITTEIDEN ASETTAMINEN JA NIITÄ KOHTI ETENEMINEN

Asetat itsellesi tavoitteen, joka lähtee sisimmästä käsin. Käymme läpi, minkälainen rooli ja kunnianhimo vievät sinua eteenpäin parhaalla mahdollisella tavalla. Samanaikaisesti luomme askeleet, joilla tavoitteen saavuttaminen on mahdollista.

3

VOIMAVAROJEN VAHVISTAMINEN

Haemme menneisyydestä tarvitsemiasi voimavaroja, jotka tuomme ja ankkuroimme tähän päivään. Ajattelun avartamiseksi vahvistamme myös kiitollisuutta. Uusien voimavarojen myötä mahdottomasta tuleekin mahdollista ja siirryt suorittamisesta seesteisyyteen.

Cute Notebooks_edited_edited.jpg

Uuden Edessä Kickstart sisältää:

Kolme coachausta Anu Vihosen kanssa (LIVE)

Kolme coachausta livenä Zoom-ohjelman välityksellä.

Valmennusmateriaalit netissä

Coachausta tukevat lisämateriaalit ja video-oppitunnit, jotka sisältävät mm.

 • NLP & Mielenhallinta -kotikurssin

 • NLP & Ihmissuhteet -verkkovalmennuksen

 • NLP-kirjasarjan: kolme e-kirjaa & äänikirja

 • Ja paljon muuta!

Uuden edessä -kirjan & harjoitussivun netissä

Uuden edessä - NLP-opas sisäiseen kasvuun -kirja toimitettuna omalle valmennussivulle. Saat pääsyn omalle harjoitussivulle netissä, josta voit ladata kirjan itsellesi sekä tehdä kaikki kirjan harjoitukset Anu Vihosen ohjaamien videotallenteiden avulla.

Kirjallisen koosteen coachausmatkastasi kirjoitettuna puolestasi ja toimitettuna postilaatikkoosi

Kirjaamme oleellisimmat muistiinpanot ja näkökulmat coachauksestasi yksiin kansiin ja postitamme sen sinulle valmennuskuukauden päätteeksi. Näin voit palata sinulle tärkeiden aiheiden pariin myöhemmin sinulle sopivaan tahtiin.

Anu Vihonen

NLP Trainer & Personal Coach

Yrittäjä, kouluttaja, tietokirjailija, NLP Trainer & Coach Anu Vihonen on lähes 20 vuoden ajan auttanut ihmisiä oivaltamaan, kuinka on mahdollista tuntea itsensä elinvoimaiseksi, pitää yllä antoisia vuorovaikutussuhteita ja luoda omannäköinen elämä. Anu alustaa tapaamisten aiheet, johdattelee coachattavan toiminnallisten harjoitusten pariin ja on tukena osanottajien matkalla koko valmennuksen ajan.

 

Tutustu Anuun lisää täältä.

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
IMG_0699 kopio_edited.jpg

Neway

Neulaskuja 1, 03100 Nummela

(+358) 40 510 8246

 

Ota​ yhteyttä

© Neway.fi 2023 I Kaikki oikeudet pidätetään.

Palvelut

Seuraa

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
Neway_logo_musta.png
bottom of page