top of page

Tarvitsetko apua? Katso ohjeet sivun lopusta.

Äänikirja: Luottamus, pelon poistava voima

Kuuntele Luottamus, pelon poistava voima äänikirjana. Lataa äänikirja omille laitteillesi – ja kuuntele kirjaa sekä tee sen harjoituksia omaan rauhalliseen tahtiin missä ja milloin tahansa.

Yhteensä:

16,95 €

Oletko jo osallistuja? Kirjaudu sisään

Usein kysyttyä

Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä osoitteeseen info@neway.fi.

Valmennussivu ei avaudu, mitä voin tehdä asialle?

 

Löydät valmennussivun omalta tililtäsi kohdasta Omat valmennussivut sekä seuraavien ohjeiden avulla:

 

1. Jos valmennussivu ei avaudu, tarkista sivun oikeasta yläkulmasta, että olet kirjautuneena sisään omalle tilillesi. Tarvittaessa kirjaudu sisään.

 

2. Kun olet kirjautunut sisälle, klikkaa tiliäsi sivun oikeasta yläkulmasta ja valitse sieltä kohta ”Omat valmennussivut” (esimerkkikuva alla*).

 

3. Näkymä omalle tilillesi avautuu ja siellä valmennussivusi näkyy listattuna. Klikkaa ”Näytä ohjelma” ja kurssialueen tulisi avautua.

 

4. Jos valmennussivu on auki, mutta sivu on tyhjä kuten esimerkkikuvassa, klikkaa haluamasi moduuli auki sivun vasemman reunan valikosta ja oppitunti avautuu.

Ohjeet valmennussivulle.jpg
Kuinka luon oman tilin?

1. Klikkaa ”Luo tunnukset & Tilaa” -painiketta. (Kuva alla)

Luot2.jpg

2. Klikkaa ”Rekisteröidy”-linkkiä, jos rekisteröinti-lomake ei ole näkyvillä. (Kuva alla)

2Luo.jpg

3. Täytä lomake – nämä ovat tunnuksesi omalle valmennussivullesi.

3Luo.jpg

4. Vahvista tilisi kopioimalla sähköpostiisi vastaanottamasi kuusinumeroinen koodi lomakkeeseen – ja viimeistele rekisteröinti.

4Luo.jpg

5. Kun tilisi on luotu ja olet ostanut haluamasi tuotteen, siirry omalle sivulle sivun oikeasta yläkulmasta. Omalta sivulta löydät kaikki käytössäsi olevat valmennussivut sekä omat tietosi.

5Luo.jpg
Olen jo luonut oman tilin, kuinka voin kirjautua sisään?

1. Klikkaa ”Kirjaudu sisään” -painiketta. (Kuva alla)

KirjauduOhje1.jpg

2. Klikkaa ”Kirjaudu sisään” -linkkiä uudestaan, jos Kirjaudu-lomake ei ole näkyvillä. (Kuva alla)

KirjauduOhje2.jpg

3. Täytä lomake ja kirjaudu sisään.

KirjauduOhje3.jpg

4. Kun tilisi on luotu ja olet ostanut haluamasi tuotteen, siirry omalle sivulle sivun oikeasta yläkulmasta. Omalta sivulta löydät kaikki käytössäsi olevat valmennussivut sekä omat tietosi.

5Luo.jpg

PDF-tiedosto ei avaudu?

 

Mikäli internet-selaimesi estää kurssikirjan tai muun pdf-tiedoston avautumisen ja antaa "turvallisuusvaroituksen", on sinun muutettava hetkellisesti suojaus- ja/tai evästeasetuksia tietokoneesi/internet-selaimesi asetuksista kurssikirjan avaamiseksi. PDF-tiedosto sijaitsee ulkomaisessa palvelinverkossa (Amazon CloudFront*), jota osa tietokoneista eivät heti tunnista – ja siksi saattaa antaa siitä varoituksen. Tiedoston avaamisesta ei ole haittaa.

*Amazon Web Services -palvelun ylläpitämä sisällönjakeluverkko. Sisällönjakeluverkot tarjoavat maailmanlaajuisesti hajautetun välityspalvelinverkon sisällön, kuten web-videoiden tai muiden medioiden välimuistiin, paikallisemmin kuluttajille sisällön lataamisen nopeuttamiseksi. Palvelun käyttäminen on turvallista.

Olen ostanut/kirjautunut valmennussivulle, mutta oppitunnit eivät ilmesty omalle sivulleni. Mitä voin tehdä asialle?

 

Mikäli olet ostanut verkkovalmennuksen ja kirjautunut omalle sivullesi, mutta oppitunnit eivät näy sivulla, tarkista seuraavat asiat. 

Tarkista ensin, että olet luonut omat tunnukset käyttäen samaa sähköpostiosoitetta, jota käytit ostaessasi tuotteen. Mikäli sähköpostiosoite on eri, järjestelmä ei tunnista sinua. Voit luoda itsellesi uuden tunnuksen kirjautumissivulla käyttäen toista sähköpostiosoitetta. Valitse "kirjaudu ulos", tyhjennä sitten selainhistoria internet-selaimestasi (tai avaa internet käyttäen kokonaan eri selainta) ja luo uudet tunnukset. Oppituntien tulisi nyt näkyä. 

 

Joissakin tietokoneissa tai internet-selaimissa saattaa olla päällä suojausasetuksia, jotka estävät sivuston toimimista normaalisti. Tämä saattaa ilmetä erityisesti Microsoft/Windows-käyttöjärjestelmissä. Mikäli tietokoneesi estää tiedostojen avautumista ja toimimista – tai saat turvallisuusvaroituksen käyttäessäsi valmennussivua – voit halutessasi ottaa kyseiset suojausasetukset pois päältä tietokoneesi/internet-selaimesi järjestelmäasetuksista. Tällä sivulla olevat materiaalit ovat turvallisia eivätkä ne sisällä yksittäiseen henkilöön liitettäviä tietoja.

 

Mikäli oppitunnit eivät siltikään näy, on ongelma tapahtunut todennäköisesti verkkokurssijärjestelmässä. Pyydämme tällöin ottamaan yhteyttä osoitteeseen info(at)neway.fi ja korjaamme asian mitä pikimmiten.

Voinko lähettää kysymyksen?

 

Kyllä, voit lähettää minkä tahansa kysymyksen! Kirjoita kysymyksesi osoitteeseen info@neway.fi. Pyydämme myös ilmoittamaan, mikäli huomaat käyttökokemuksessasi jonkin ongelman koskien tiedostojen avaamista, videoiden latautumista tai muuta, jotta voimme korjata ongelman mahdollisimman pian, kiitos.

Copyright 2019 - 2023 Neway.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Yksityisyys, evästeet ja käyttöehdot

bottom of page