top of page

Ajanvaraus 1/2

Lämmin kiitos mielenkiinnostasi 💚

 

Jotta osaamme valmistautua parhaalla mahdollisella tavalla yhteiseen tapaamiseen, on hyvä että tiedän hieman sinusta ja elämäntilanteestasi. Täytä alla oleva lyhyt kysely – ja kerro itsestäsi sen verran kuin haluat. Antamasi tiedot käsitellään luottamuksellisina, eikä niitä säilytetä keskustelun jälkeen.

Vastaa lyhyeen kyselyyn ja varaa sen jälkeen sinulle sopiva aika keskusteluun ajanvarauskalenterista.

*Koska aikoja on rajoitetusti, varmistamme lopullisen varauksen täytettyjen kyselylomakkeiden perusteella. Pidätämme oikeuden perua ajanvaraus, mikäli emme pysty täysin auttamaan tavoitteissasi perustuen täyttämääsi lomakkeeseen.

Täytä oheinen lomake:

[1/7] Oletko tällä hetkellä vakituisessa työssä joko työntekijänä tai yrittäjänä?

[4/7] Uskotko, että voisit päästä omiin tavoitteisiin oikeanlaisella avustuksella ja keinoilla?

[7/7] Onneksi olkoon!

 

Täytä vielä yhteystietosi ja valitse sen jälkeen sinulle sopiva aika ajanvarauskalenterista. (Sivu ohjautuu ajanvarauskalenteriin.)

Viimeistele kysely & siirry varaamaan aika >

Klikkaamalla "Viimeistele kysely" -painiketta täyttämäsi vastaukset lähetetään Anu Vihonen – Neway:n ajanvaraukseen. Tiedot käsitellään luottamuksellisina, eikä niitä säilytetä keskustelun jälkeen. Tietoja käytetään ainoastaan kunkin strategiakeskustelun toteuttamiseksi ja ajanvarauksen vahvistamiseksi.

 

Ajanvarauksen tehtyäsi saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Kun varauksesi on varmistunut, saat sähköpostiisi Zoom-linkin lisäsohjeineen ennen tapaamista. 

 

Mikäli sopivaa aikaa ei löydy varauskalenterista, voimme sopia ajan erikseen sähköpostitse. Olemme tällöin yhteydessä asian tiimoilta.

Copyright 2023 Neway.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Yksityisyys, evästeet ja käyttöehdot

Copyright 2019 - 2023 Neway.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Yksityisyys, evästeet ja käyttöehdot

bottom of page