top of page

Lahjakortti Newayn palveluihin

25 €

Lahjakortti on aina varma valinta. Valitse summa ja tee lahjasta yksilöllinen kirjoittamalla henkilökohtainen viesti. Lahjakorttia voi käyttää kaikkiin verkko-ostoksiin Neway-sivustolla....
Lahjakortti on aina varma valinta. Valitse summa ja tee lahjasta yksilöllinen kirjoittamalla henkilökohtainen viesti. Lahjakorttia voi käyttää kaikkiin verkko-ostoksiin Neway-sivustolla.

25 €
50 €
100 €
Muu summa

Lahjakortin ehdot

Lah­ja­kort­ti on käy­tet­tä­vissä seuraavien eh­to­jen mu­kai­ses­ti:

 • Lahjakortti on voimassa kuusi (6) kuukautta siitä päivästä eteenpäin, jolloin kortin saaja vastaanottaa lahjakortin (toimituspäivän voi valita kassalla).
   

 • Lahjakorttia voi käyttää kaikissa Newayn tarjoamissa palveluissa, kuten Neway.fi-verkkokaupassa, valmennuksiin ilmoittautumisessa Neway.fi-sivuston kautta ja henkilökohtaisen valmennuksen maksamisessa. *Lahjakorttia ei voi käyttää muiden palveluntarjoajien (kuten kirjakaupat tai yhteistyökumppanit) kaupoissa.
   

 • Lahjakortti voidaan yhdistää alennuksiin ja tarjouksiin.
   

 • Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla, vaan se voidaan jakaa myös useampiin osiin. Voit myös maksaa osan ostoksestasi lahjakortilla ja osan toisella maksutavalla, kuten pankkikortilla.
   

 • Lahjakorttia tai käyttämättä jätettyä summaa ei vaihdeta käteiseksi/rahaksi.
   

 • Jos annat lahjakortin lahjaksi, varmista että myös saaja on tietoinen näistä käyttöehdoista.

Usein kysyttyä

Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä osoitteeseen info [a] neway.fi.
Kuinka maksan lahjakortilla?

Kun maksat lahjakortilla, tee tilaus sivuillamme normaaliin tapaan valiten kassalla linkin ”Lunasta lahjakortti”. Ilmoittamalla lahjakortin koodin, lahjakortin arvo vähennetään tilauksen loppusummasta. Mikäli osa lahjakortin arvosta jää käyttämättä, sen voi hyödyntää seuraavan tilauksen yhteydessä.

 

Missä lahjakorttia voi käyttää?

Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä Neway-verkkokaupassa sekä sovittaessa myös muiden tuotteiden, kuten valmennusten ja coachauksen, kohdalla. Kortti sisältää lahjakortin tunnusluvun, jonka voi esittää ostotapahtuman yhteydessä. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivämäärästä eteenpäin.

Millä maksutavoilla voin ostaa lahjakortin?

Voit ostaa lahjakortin luotto- tai pankkikortilla sekä ApplePay ja GooglePay -sovelluksilla. Verkkomaksut välittää turvallinen ja tunnettu maksuvälittäjä Wix Payments yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luotonantajien kanssa.

Verkkomaksaminen on suojattu seuraavien yleisimpien standardien mukaan:

 

 • PCI-tietoturvastandardit täyttävä maksunvälitys

 • Suojattu kassatapahtuma HTTPS/TLS -salauksilla tietoliikenteen, yksityisyytesi ja turvallisuutesi suojaamiseksi

 • Yleinen suojaustaso kalasteluhyökkäyksiä vastaan Wix Payments:n tekoälyn ja sääntöihin perustuvan riskijärjestelmän myötä

 • 2-vaiheinen todennus (3D turvaelementti) kassatapahtumissa eurooppalaisille maksukorteille

Kuinka lahjakortti toimitetaan?

Lahjakortti toimitetaan digitaalisesti suoraan lahjakortin saajan sähköpostiin. Sähköposti sisältää vapaavalintaisen viestin sekä lahjakortin koodin, jota käyttämällä verkkokaupassa on mahdollista maksaa ostoksia.

 

Lahjakortin tilaaja saa tilausvahvistuksen itselleen sähköpostitse.

Voinko ostaa lahjakortin itselleni?

Kyllä, voit ostaa lahjakortin myös omaan käyttöön.

Haluatko kysyä jotakin?

Ota yhteyttä tästä.

Copyright 2019 - 2023 Neway.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Yksityisyys, evästeet ja käyttöehdot

bottom of page